Dziękuję kochani za fajnie spędzony czas filmiki ze śpiewogrą są na chomiku ale trzeba trochu zachodu żeby je odtworzyć ( format pliku chyba winny ) poza tym moto pali jak wściekłe , choć musiał by być dobrze zagrzany żeby sprawdzić na sto % ale leje , a w ubiegłą noc tak u nas lało że zalało mi centralne znaczy kotłownię , nigdy takie cuś nie miało miejsca fuck. A teraz link do chomika aha to nie wszystkie filmiki jeszcze cuś zostało w telefonie http://chomikuj.pl/Valdijo/Spotkanie+u+Beniamina
Valdi takie rzeczy na ogólnym .Przecież to jest konkurencja dla festiwalu w Opolu .
A,to że z tym rozrusznikiem to ściema,to wiedziałem od razu ,Ty poprostu, w tych zamkowych okolicznościach,chciałeś mieć dwóch takich co Cię będą pchać .Janie,odpalamy .
No więc ja jestem na etapie, że sie wybieram z Tobą, ale jeszcze nie mogę potwierdzić na 100%. W każdym razie dążę do tego z całych sił Planujemy jakiś nocleg?
W czechach nie, ale możemy u mnie znów pogrilowac jeśli będzie taka wola. I tak Faber zostanie z noclegiem do niedzieli... Tyle że nie wiem co na to Twoja Żona, w końcu zabroni ci jeździć...
Szesnastego nie będzie na bank, bo on za granicę nie wyjeżdża z zasady.