Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Ja ,na razie się nie piszę w nowej robocie jeszcze nie wiem co i jak będzie z wolnym ,ale na pewno dotrę ,chociażby między szychtami.I wierzę ,że Benio nie będzie już opowiadał ,ze szczegółami ,jak pszczółki robią miodek ,pamiętacie .
jacek.rc pisze:.... Benio nie będzie już opowiadał ,ze szczegółami ,jak pszczółki robią miodek ,pamiętacie .
No taka pszczółka najpierw robi bzzzyyyy a potem robi błeeee i już mamy miodek
P.S. Co do mojego przyjazdu to jeszcze nie jestem w stanie się określić, ponieważ dwa weekendy w czerwcu będę miał zajęte i na razie nie wiem które to będą.
Opowieści z krainy Gucia i Maji - o sekretnym życiu pszczółek to coś co się nigdy nie zapomina i są słodkie jak miodek które Benio zbiera Ps. Czekam na kolejny cykl opowiesci
"To droga tworzy Ciebie a nie ty drogę" M.Kamiński
T macie szczęście ja się jakoś jeszcze nie zdążyłem załapać na jakieś większe opowieści tylko na takie jak pisał Luca "No taka pszczółka najpierw robi bzzzyyyy a potem robi błeeee i już mamy miodek "
Czesc wlasnie jedziemy z Dorotka z Jasionej gdzie bylismy odwiedzic ksiedza Romana rowniez podróznika. No i juz wpisuje sie na liste uczestnikow rekolekcji .do zobaczenia Marek i Dorotka