dorplas pisze: tam w środku sezonu to nocleg powyżej 100 zł/doba, zostają jeszcze osoby prywatne ale nie wiem jakie ceny, tak więc pomnóżcie przez liczbę dni, ok 1000 zł więcej na noclegi, no chyba że kogoś stać to co innego, jak ktoś ma inne źródło co do kwater to niech zapoda, mi też wystarczy namiot i dzicz

Dla jednego 100zł za nocleg to dużo a dla innego to taniocha, wszystko będzie zależało od wolnych miejsc, jak będą mieli sporo to można się potargować a jak będzie mało to ciężko coś utargować. To będzie środek sezonu to trzeba liczyć, że tanio raczej nie będzie.
Rozbijanie na dziko też odpada, chyba, że blisko cywilizowanych miejsc, bo można trafić na jakąś zapomnianą minę. Nie wiem, czy wszystko już rozminowali, no chyba, że będzie z nami jakiś saper to oczyści teren
Pytanie jeszcze jaka duża ekipa się zbierze, czym nas będzie więcej tym bardziej trzeba zaplanować noclegi. Namiary na ewentualne możliwości noclegów przy już zaplanowanej trasie przejazdu zawsze można wziąć w razie co.