WWS the second

Tu zamieszczamy wszelkie informacje o imprezach motocyklowych.
moderatorzy: Mlynaszz, Luca

WWS the second

Postautor: Shipp dodano: 26 sty 2009, 21:05

majkelpl pisze:Bo jak ktos madry powiedzial: nie wazne na czym sie jezdzi a w jakim towarzystwie :pliz: :_hura"
No i z czysto egoistycznej pobudki: taki Wildek jak moj bedzie ONLY ONE !!! :chopper2: :tango: :rad:

Eeeee tam jakiś stary Wildek przy moim prawie nowym VStarze... Też masz się czym podniecac :rotfl: :D
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

WWS the second

Postautor: Shipp dodano: 26 sty 2009, 23:08

majkelpl pisze:Dobra, dobra :swir:
Stary, nie stary ale jaki !!! :rad:

Co tak szybko uciąłeś wątek? Pochwal się rocznikiem :))
Bo widzisz, my chinersi nie idziemy na łatwiznę i nie uznajemy półśrodków. Tylko nowe, zawsze nowe /albo prawie nowe/. Jak nie japończyk, to chińczyk, ale nowy. Wszelkim starym gratom mówimy zdecydowane NIE! :oklasky:
A noclegi... Jeśli chcesz miec zaplanowane noclegi, żarcie i co tam jeszcze, może nawet z rezerwcją, wybierz się z jakimś biurem turystycznym. My chinersi nie uznajemy półśrodków i idziemy na żywioł. Trza byc twardym nie mientkim :D
Shipp
Forumowicz

WWS the second

Postautor: dorplas dodano: 27 sty 2009, 00:39

może i tanio ale pewnie zależy od pory roku, proponuję odwiedzić tą stronkę http://www.turnia.pl/kwateryprywatne/chorwacja/
i kliknąć na wybrany kraj i potem miejscowość, najmniej za ile tam jest to chyba 60 zł doba(Chorwacja, Czarnogóra) i pewnie gdzieś w środku kraju a przy brzegach na pewno drożej tym bardziej że będziemy tam w środku sezonu to nocleg powyżej 100 zł/doba, zostają jeszcze osoby prywatne ale nie wiem jakie ceny, tak więc pomnóżcie przez liczbę dni, ok 1000 zł więcej na noclegi, no chyba że kogoś stać to co innego, jak ktoś ma inne źródło co do kwater to niech zapoda, mi też wystarczy namiot i dzicz :buttrock:
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

WWS the second

Postautor: Luca dodano: 27 sty 2009, 10:23

dorplas pisze: tam w środku sezonu to nocleg powyżej 100 zł/doba, zostają jeszcze osoby prywatne ale nie wiem jakie ceny, tak więc pomnóżcie przez liczbę dni, ok 1000 zł więcej na noclegi, no chyba że kogoś stać to co innego, jak ktoś ma inne źródło co do kwater to niech zapoda, mi też wystarczy namiot i dzicz :buttrock:

Dla jednego 100zł za nocleg to dużo a dla innego to taniocha, wszystko będzie zależało od wolnych miejsc, jak będą mieli sporo to można się potargować a jak będzie mało to ciężko coś utargować. To będzie środek sezonu to trzeba liczyć, że tanio raczej nie będzie.
Rozbijanie na dziko też odpada, chyba, że blisko cywilizowanych miejsc, bo można trafić na jakąś zapomnianą minę. Nie wiem, czy wszystko już rozminowali, no chyba, że będzie z nami jakiś saper to oczyści teren :D
Pytanie jeszcze jaka duża ekipa się zbierze, czym nas będzie więcej tym bardziej trzeba zaplanować noclegi. Namiary na ewentualne możliwości noclegów przy już zaplanowanej trasie przejazdu zawsze można wziąć w razie co.
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

WWS the second

Postautor: Shipp dodano: 27 sty 2009, 12:41

Michał, pobudka!!! Czasy ogromnych namiotów z ciężkim stelażem dawno minęły. Ile miejsca zabiera taki namiot? A bez niego jednak człowiek nie jest w pełni niezależny od warunków miejscowych. Ja namiot biorę, chocby miał się nie przydac.
PS. Też słyszałem że z noclegami tam nie ma problemów i są relatywnie tanie :buttrock:
Shipp
Forumowicz

WWS the second

Postautor: dorplas dodano: 27 sty 2009, 12:44

majkelpl pisze:piter mowil ze tam kwater jest pelno i branie namiotow to bez sensu

jasne że kwater jest pełno bo w tych krajach większość to turyści, ale jak widzisz kwestia ceny, jak to Luca napisał, dla jednych taniocha a dla drugich....... :kicha: , niech ten piter zapoda podstawowe ceny a potem zobaczymy jak będą się wypowiadać co do kwestii "pełno kwater"
pytam czy spanie w namiotach czy na kwaterach ??

no jasne że w namiotach w domu to ja całe życie śpię :rotfl:
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

WWS the second

Postautor: Grzeno dodano: 27 sty 2009, 12:53

Jeszcze dokładne ceny noclegów nie są znane ale ja też wolałbym namiot, bo jak mają być takie ceny jak podane wyżej a jadę w dwie osoby to w tym roku na to mnie po prostu nie stać .
Charlej Chininson/V-Stromx2/VN-900/NC750X
Awatar użytkownika
Grzeno
Klubowicz

Motocykl: CHARLEJ CHININSON/Vstrom/VN900
Tel. kom.: 792550845

WWS the second

Postautor: Luca dodano: 27 sty 2009, 14:33

Grzeno pisze:Jeszcze dokładne ceny noclegów nie są znane ale ja też wolałbym namiot, bo jak mają być takie ceny jak podane wyżej a jadę w dwie osoby to w tym roku na to mnie po prostu nie stać .

Zawsze część może spać na kwatarze a reszta rozbije namioty w obejściu. Problem może być wyłącznie z wbiciem śledzi bo na wybrzeżu są głównie skały a ziemi, czy piachu jest jak na lekarstwo.
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

WWS the second

Postautor: Grzeno dodano: 27 sty 2009, 16:55

Luca pisze:Zawsze część może spać na kwatarze a reszta rozbije namioty w obejściu. Problem może być wyłącznie z wbiciem śledzi bo na wybrzeżu są głównie skały a ziemi, czy piachu jest jak na lekarstwo.

Dzisiejsze namioty nie potrzebują śledzi na samym stelażu bardzo dobrze stoją.
Charlej Chininson/V-Stromx2/VN-900/NC750X
Awatar użytkownika
Grzeno
Klubowicz

Motocykl: CHARLEJ CHININSON/Vstrom/VN900
Tel. kom.: 792550845

WWS the second

Postautor: Luca dodano: 27 sty 2009, 17:03

Grzeno pisze:
Luca pisze:Dzisiejsze namioty nie potrzebują śledzi na samym stelażu bardzo dobrze stoją.

No tak, mozna zawsze uwiązać do moto by wiatr go nie porwał jak się wyjdzie rano za potrzebą. :]
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy motocyklowe