Na trasie 10km do pokonania będzie 60 przeszkód
  Na trasie 10km do pokonania będzie 60 przeszkód   
  Niestety kolana nic lepiej
  Niestety kolana nic lepiej   

jacecek pisze:Wielkimi krokami zbliża się termin biegu więc najwyższy czas rozpocząć poważne przygotowania. Mam tu na myśli przygotowania organizacyjne oraz sprzętowe.
Napiszcie (biorąc pod uwagę doświadczenia z ubiegłego roku) jak się ubrać, na co zwrócić szczególną uwagę, co warto mieć w trakcie biegu, tuż przed i po jego zakończeniu i takie tam różne inne co się mogą przydać.
I jeszcze sprawa do Szubiego - czy jest jeszcze możliwość dopisania mojego zaplecza technicznego - to znaczy trenera, lekarza, masażysty, dietetyka, kucharza, psychologa i menażera (w jednej osobie) czyli Eli do noclegu na czas trwania imprezy ? Jeśli tak to bardzo proszę

osobiście przygotowuję się tak:
 osobiście przygotowuję się tak: nie wiem co jest do odzyskania po biegu oprócz samego uczestnika
 nie wiem co jest do odzyskania po biegu oprócz samego uczestnika   lecz mimo wszystko postanowiłem postawić na sprzęt, ponieważ ważniejsze jest zdrowie i brak kontuzji niż oszczędności na ciuchach.
 lecz mimo wszystko postanowiłem postawić na sprzęt, ponieważ ważniejsze jest zdrowie i brak kontuzji niż oszczędności na ciuchach. oraz lepszą pompę mięśniową
 oraz lepszą pompę mięśniową   
  ale pewnie czapeczka-daszek (w zeszłym roku słońce paliło niemiłosiernie).
 ale pewnie czapeczka-daszek (w zeszłym roku słońce paliło niemiłosiernie). % w organizmie
  % w organizmie  

)
 )  ale miną (kiedyś
 ale miną (kiedyś   )
 ) 
 " też pomaga, tak czytałem że to stosują dobrzy szkoleniowcy, ale ja się tam nie znam, nie startuję, a poza tym nie wiem jak czasowo tu by wyglądało? Czy nie za mało czasu? - ta wstrzemięźliwość też powinna potrwać
 " też pomaga, tak czytałem że to stosują dobrzy szkoleniowcy, ale ja się tam nie znam, nie startuję, a poza tym nie wiem jak czasowo tu by wyglądało? Czy nie za mało czasu? - ta wstrzemięźliwość też powinna potrwać 
Mist pisze:Podobno wstrzęmieźliwość w "Tych Sprawach" też pomaga, tak czytałem że to stosują dobrzy szkoleniowcy, ale ja się tam nie znam

Szubi pisze:jacecek pisze:I jeszcze sprawa do Szubiego - czy jest jeszcze możliwość dopisania mojego zaplecza technicznego - to znaczy trenera, lekarza, masażysty, dietetyka, kucharza, psychologa i menażera (w jednej osobie) czyli Eli do noclegu na czas trwania imprezy ? Jeśli tak to bardzo proszę
(...) tylko nie rozumiem jak tyle osób zmieściło się w jednym człowieku

bo jeśli chodzi o włosy to w moim przypadku problem w zasadzie nie istnieje
 bo jeśli chodzi o włosy to w moim przypadku problem w zasadzie nie istnieje   
  ) ale to dopiero za jakieś 4 tygodnie - tak asekuracyjnie - no bo jeśli zaleci taką kurację i wprowadzi w trybie natychmiastowym ...
 ) ale to dopiero za jakieś 4 tygodnie - tak asekuracyjnie - no bo jeśli zaleci taką kurację i wprowadzi w trybie natychmiastowym ...Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości