Pierwszy przegląd

Pierwszy przegląd

Postautor: oleńka dodano: 12 lip 2010, 17:12

No to jestem już po 1 przeglądzie :).
Pojechałam tam, gdzie miałam najbliżej i nie żałuję ani trochę :_hura" .
Na pierwszy rzut oka, malusieńki ten warsztacik i trochę mina mi zrzedła. Ale..... tak rzetelnego, porządnego i dokładnego przeglądu każdemu mogę życzyć. Chłopak posprawdzał, podokręcał, wyregulował, poczyścił dosłownie WSZYSTKO. Zdumiona byłam niezmiernie, bo przecież w tej instrukcji obsługi zaznaczone było co robią na 1 przeglądzie. A tu szok, w pozytywnym znaczeniu :). Każda śrubeczka sprawdzona, nasmarowane wszyściutko, wyczyszczone elegancko i profesjonalnie filtry, łańcuch, linka prędkościomierza..... wszystkiego naprawdę wymienić nie dam rady. W każdym razie trwało to wszystko 2,45h bez ślamazarności i przerwy na papierosa. Jestem pod wrażeniem, bo przecież porównać mogę sobie 1 przeglądy samochodowe na Polmozbycie, gdzie swego czasu parę lat pracowałam.
Śmialo mogę polecić mazowieckim użytkownikom Zippa ten serwis.

Marki
G&D
Al. Piłsudskiego 57/59
tel.: 22 771 40 22
Awatar użytkownika
oleńka
Sympatyk

Motocykl: moto zastępcze HD :D
Komunikator: GG3705538

Pierwszy przegląd

Postautor: politolog16 dodano: 03 kwie 2011, 22:02

A pracuje tam tylko jeden mechanik, czy warto polować na konkretnego? :) Ja miałem mniej szczęścia. Byłem z kolegą w Wyszogrodzie. Na dwa motory (Zippy Raven) mechanicy poświęcili 1,5h, wzięli po 260zł od motoru, a potem się jeszcze okazało, że nawet łańcuch nie jest dobrze naciągnięty. Więc na kolejny przegląd wybiorę się pewnie do Marek. A pamiętasz ile kosztował Cię przegląd? Dzięki!
Awatar użytkownika
politolog16
Forumowicz

Motocykl: zipp raven

Pierwszy przegląd

Postautor: oleńka dodano: 03 kwie 2011, 22:15

politolog16 pisze:A pracuje tam tylko jeden mechanik, czy warto polować na konkretnego? :) Ja miałem mniej szczęścia. Byłem z kolegą w Wyszogrodzie. Na dwa motory (Zippy Raven) mechanicy poświęcili 1,5h, wzięli po 260zł od motoru, a potem się jeszcze okazało, że nawet łańcuch nie jest dobrze naciągnięty. Więc na kolejny przegląd wybiorę się pewnie do Marek. A pamiętasz ile kosztował Cię przegląd? Dzięki!

Jeden chłopak się tym zajmuje. Akurat przenieśli punkt. Też w Markach. Telefonicznie się trzeba umówić i jak będziesz chciał się tam wybrać, to podam Ci namiary na pw, bo ten podany na stronie Zippa już nie funkcjonuje. A za przegląd zapłaciłam jakieś 200-230.
Awatar użytkownika
oleńka
Sympatyk

Motocykl: moto zastępcze HD :D
Komunikator: GG3705538

Wróć do Zipp Roadstar