Zresztą w poniedziałek lub wtorek czeka mnie przegląd, bo te kilometry lecą strasznie szybko... A teraz jak samochód u mechanika stoi (a miesięcznie tak ok. 5 tyś. robiłem) to motor to nie tylko przyjemność, ale i konieczność

Pozdrawiam !!
selmen pisze:o oleju w Jinlunie 250 ( a raven to nic innego) było pisane juz wiele razy, poczytaj posty Luca na ten temat, ja od ponad 10000 km leję samochodowy półsyntetyk lotos i sprzęgło i silnik są ok (niedługo pęka mi 30000 km). kupowanie drogich olejów motocyklowych uważam za zbędne w tym motocyklu. zresztą do Keewaya Cruisera też nie leję nic innego, i do nowego nabytku Aprilii Atlantic tez nie zamierzam inwestowac w inny niż samochodowy (no tu tym bardziej bo odpada smarowanie sprzęgła i skrzyni biegów).
a tak w ogóle to może byście odwiedzili kiedyś ziomka z Białegostoku, od paru lat jeżdże na imprezy KCM sam z Białego i co kogoś poznam to kontakt się urywa... hmmm może to ze mna coś nie tak...![]()
hehehehe
kamil_juri pisze:Myślę, że ja i kradniekredki--> kosimazaki
też byśmy się przyłączyli
![]()
selmen pisze:kamil_juri pisze:Myślę, że ja i kradniekredki--> kosimazaki
też byśmy się przyłączyli
![]()
no to zapisujcie się na listę na zakończenie sezonu: viewtopic.php?f=30&t=4185&start=60
a propozycje regionalnych wyjazdów możecie zamieścić i znaleźć tutaj: viewtopic.php?f=32&t=2096
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości