kamil_juri pisze:Rewelacja. Jak dla mnie moto zachowywało się lepiej niż jak sam jeżdżę. Dobry docisk, nie podskakuje na małych hopkach w porównaniu do tego jak jeżdżę samodzielnie to jest dużo lepiej.
Jedyna wada to hamowanie. Ale to jak ktoś jeździł ciężarówką z i bez ładunku to wie o co chodzi. Ogólnie Raven idealnie nadaje się do jeżdżenia z plecaczkiem bo gabaryty, siedzenie itp. jest w sam raz. Masz duże podnóżki i pozycja całkiem wygodna no i siedzenie pasażera lepsze niż prowadzącego
krzysiek066 pisze: ale chyba musze wybrać się w tym temacie do mojego serwisantaMyślę , ze jak będzie sztywniejszy to rozwiąże to kilka spraw
![]()
Pzdr
Deamiens pisze:Michoł, do Twojego postu dodałbym tylko, że o ile inne (lepsze) amortyzatory i gęstszy olej z przodu faktycznie poprawiają prowadzenie, to równocześnie siada trochę komfort. U mnie poniżej 10`C miałem wrażenie, że przód prawie w ogóle nie chodzi... Przy wyższych temperaturach było jako tako. No ale fakt faktem że prowadził się znacznie lepiej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość