Nakrętki na szpilki - wydech

Re: Nakrętki na szpilki - wydech

Postautor: kamil_juri dodano: 31 lip 2013, 09:41

No ta gwarancja to coś co mnie hamuje. Miała być czymś korzystnym a teraz wręcz mnie denerwuje. Sam bym to lepiej zrobił mimo, że moja wiedza jest mała jeśli chodzi o motocykle. Ale szybko się uczę. ;) Sam reperowałem fiacika 126 p - co to była za maszyna - i od paru lat uno '94. I jeździ. I w tydzień robię 1500 km i gitara. A tutaj GWARANCJA. "Panie tego tamtego nie ruszaj bo GWARANCJA". Więc chyba zrobię tak jak radzicie. Dzięki Kris. Trochę się obawiam, żeby czegoś nie przeoczyć. Jestem jeszcze szczawik w kwestiach motocyklowych ;)
Awatar użytkownika
kamil_juri
Forumowicz

Motocykl: Zipp Raven 2012 r.

Postautor: Kris dodano: 31 lip 2013, 14:24

Życzę Ci powodzenia ! Na ludzi z forum zawsze możesz liczyć i jak wiesz zdania są zawsze różne. Nie ma wśród nas żadnych złośliwców i zazdrośników, każdy z nas przekazuje jakieś swoje doświadczenia i uwagi. Szczerze, to na gwarancję za bardzo to nie ma co liczyć. Zawsze wynajdują 100 powodów, aby jej nie uznać :))
Awatar użytkownika
Kris
Sympatyk

Motocykl: Zipp Raven
Tel. kom.: 501963905

Postautor: kamil_juri dodano: 07 sie 2013, 07:56

Po przeglądzie zdjęli mi tamte "ładne" i wszędzie dali zwykłe z podkładkami :) no i póki co nic nie odpada. Tyle w temacie. Chyba nie ma co się przejmować tylko robić km......
Awatar użytkownika
kamil_juri
Forumowicz

Motocykl: Zipp Raven 2012 r.

Poprzednia

Wróć do Zipp Raven