, znalazłem też filmik na youtube z testu Ravena, aż mam podejrzenie czy nie sponsorowany, bo niemal same superlatywy. W każdym razie na podstawie tego co do tej pory usłyszałem poważnie myślę o jego zakupie. Największym problemem jest jeszcze przeforsowanie tego pomysłu w domu
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów Maciu56 pisze:Michaś! Nie strasz go... zp71 nie słuchaj, to plotya "Ziuty" są super
Maciu56 pisze:No to masz jakiś wyjątkowo dziwny egzemplarz albo w ogóle o niego nie dbasz i go nie lubisz a on Ci się odwdzięcza 90km/godz. Poza tym znam ludzi, których stać na "japonię" a jeżdżą nadal "motorkami dla biednych ludzi". Coś w tym jest...
Troter pisze:Nie wiem ile jexdza wasze?
Pisałem o podróżowaniu.Wiem że motorek pojedzie troche szybciej ale po przekroczeniu 90 ki przynajmniej w moim czuje sie wibracje, na szczęście nie na kierownicy i taka jazda przestaje być przyjemna a może i bezpieczna.
Troter pisze: Poza tym dlugotrwałe ujeźdzanie tego pojazdu z predkością obrotową silnika powyżej 6 tys wg mnie prowadzi do przyśpieszonego zyżycia zapewne slabych materiałowo częsci.
Troter pisze:Generalnie na japonii jezdzi się przyjemniej i bezpieczniej.
Troter pisze:A poza tym Ravena lubie i dbam o niego jak potrafięPo dwoch latach wygląda jak nówka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość