close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Mając w pamięci Marysię

Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą...

Mając w pamięci Marysię

Postautor: rafip dodano: 01 wrz 2025, 22:17

Ekipo,

Nie każdy zdążył pożegnać Marysię tak, jakby chciał. Lato i urlopy zrobiły swoje. Wiele osób pytało: „czy można jeszcze coś zrobić?”

Można.

Odpalamy dobrowolną zrzutkę – dla tych, którzy chcą symbolicznie pokazać Zbyszkowi, że pamiętamy o Marysi. Co zrobi z kasą? Może kupi bukiet od KCM, zapali znicz w naszym imieniu, albo dołoży do pomnika – jak sam uzna.

Zbyszku! To nie pomoc, tylko znak pamięci i wsparcia. Masz tu drugą rodzinę.

Dobrowolne zrzutki wpłacamy na konto Dorplasa:
62291000060000000005363169

Pamiętajmy, liczy się każdy gest.
Awatar użytkownika
rafip
Zarząd KCM

Motocykl: Piaggio MP3 LT Sport
Tel. kom.: 691829631

Re: Mając w pamięci Marysię

Postautor: Zbigniew dodano: 10 wrz 2025, 10:10

Ja chcę bardzo podziękować za każde dobro które popłyneło z Waszej strony . Jest mi bardzo ciężko , ale muszę brnąć dalej a czy kiedykolwiek rany się pogoją ciężko powiedzieć . Pozdrawiam Was wszystkich
Pozdrawiam
Zbyszek
Zbigniew
Klubowicz

Motocykl: Lifan LF250
Tel. kom.: 604643449

Wróć do W naszej pamięci