Snajper pisze:Szkoda że nie widzieliście miny pani która musiała wypisać OC na Tiandę TD125-45 czyli mojego "benka".
Ooooo. Faktycznie widok musiał być baaaardzo ciekawy. Mogła się pewnie tylko ratować wpisem " inne ". Lekcewaźą te nasze motóry.

Snajper pisze:Szkoda że nie widzieliście miny pani która musiała wypisać OC na Tiandę TD125-45 czyli mojego "benka".
Mist pisze:
Twoje wywody mają sens i jak to ująłeś może " hier is der hund begraben", faktycznie liczyli mi jak dla m11, nie zwróciłem uwagi na różnice cenowe o których napisałeś. Jutro delikatnie
, zwrócę na to uwagę konsultantowi, bo zapytam ponownie
[/quote]Grzes pisze:Faktycznie ciekawe to to ale jesli mogę to zwrócę uwagę na jedną rzecz. Firma PZU w swoim systemie nie ma modelu ... M12. Jest tylko M11 i M16. Jeźeli ktoś na info nie dociekał tego to moźe to jest powodem róznic. Te modele to inna wartosc pojazdu. Ja interweniowałem w trakcie ubezpieczania i nie pozwoliłem wpisać M12 tylko w stosownej rubryce Pani wpisala inne. Moźe tu jest pies pogrzebany ale to tylko moje wywody.
Witam, co myślicie o junaku rs 125pro? Chłodzony cieczą 4zawory na baniak i tylny hamulec tarczowy. 12.2 km , dupy nie urywa ale, ale to jakiś postęp. Cena 8500 zł. Miałem wydać 7500 a teraz zastanawiam się czy tysiaka nie dorzucić. Pozdrawiam .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość