Hawk1985 pisze:Z smutnych rzeczy dziś motocykl zawiódł mnie dwa razyi to raz poważnie. Taką pierdółką było jakby utkniecie biegu miedzy 1ką a 2ką - nie wbiła się 2ka a nie był na luzie - raz już coś takiego mi się stało.

beniamin82 pisze:Moim zdaniem na zdjęciu gaźnik jest w pozycji trzeciej, czyli czarna dźwignia na samym dole.
), można ją też wymienić na dłuższą ,sprawdźcie dla własnego bezpieczeństwa . jacek.rc pisze:Dosyć ważna sprawa serwisowa ,trzeba będzie zajrzeć swojemu lajtowi pod ogon,a konkretnie pod tylni błotnik ,tam dokładnie po przeciwległej stronie mocowania tylnego amortyzatora ,jest śruba na klucz 17 (10),która trzyma całe przedłużenie ramy na którym siedzimy .Trzeba sprawdzić czy jest dobrze dokręcona ( w cruiserze jeździłem z jedną zgubioną
), można ją też wymienić na dłuższą ,sprawdźcie dla własnego bezpieczeństwa .
beniamin82 pisze:Nie wiem jak instrukcja keewaya podaje, ale z tego co mi jeszcze dziadek mówił to 1,5cm do 3cm. od masymalnego dolnego do maksymalnego górnego.
ale motocykl nie może być na stopce centralnej, oraz musi być pod obciążeniem roboczym, czyli że musisz na nim siedzieć..
krysz pisze:Luz łańcucha 1,5-2 cm w połowie między zębatkami z tyłkiem na siodełku.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość