cruenzo pisze:w przykład z samochodem to chyba lekko nie trafiłeś...ja akurat patrze na stan techniczny/blacharski (nubira się nie liczy bo miałem 40 stopni gorączki jak ją kupowałem) a nie na kolor.
To fakt

cruenzo pisze:w przykład z samochodem to chyba lekko nie trafiłeś...ja akurat patrze na stan techniczny/blacharski (nubira się nie liczy bo miałem 40 stopni gorączki jak ją kupowałem) a nie na kolor.
Hawk1985 pisze:Ja osobiście dzień zaczynam od sprawdzenia OLX, Allegro, Gratki itd
Szkoda że wersje w czarnym macie się nie pojawiają
Hawk1985 pisze:Tak widziałem, pisaliśmy o nim na 19 stronie, w tej cenie jest nowy na Węgrzech (na Węgry 900 km, do Piasków 700km - tam jest to moto).
Arcon pisze:Hawk1985 pisze:Tak widziałem, pisaliśmy o nim na 19 stronie, w tej cenie jest nowy na Węgrzech (na Węgry 900 km, do Piasków 700km - tam jest to moto).
Nie 700, tylko 320. To są Piaski koło Gostynia.
Arcon pisze:Hawk1985 pisze:Tak widziałem, pisaliśmy o nim na 19 stronie, w tej cenie jest nowy na Węgrzech (na Węgry 900 km, do Piasków 700km - tam jest to moto).
Nie 700, tylko 320. To są Piaski koło Gostynia.
beniamin82 pisze:Nie wiem jak superlight ale według numer vin mój cruiser był produkowany na Węgrzech. Przypuszczam że to kwestia podobna jak w romecie. Montownia jest pewnie na Węgrzech, a montaż polega na przykręceniu silnika do ramy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość