Raven 125 pisze:ja na przykład zrobiłem prawko na samochód w 2004 roku a zacząłem samochodem jeździć 2010. pamiętam jak kupiłem pierwsze auto na giełdzie, bałem się nim jechać więc poprosiłem kolegę żeby zaprowadził auto do miejsca zamieszkania a następnie na podwórku zacząłem go oglądać, zjeździć... może to trudne do przetrawienia dla dla tak zwanych starych kierowców ale może powinno wprowadzić się bezpłatny odnawialny kurs jazdy części praktycznej np co 5 lat. Nie kończący się egzaminem ale taki który ma przypomnieć zasady ruchu i nowinki w prawie drogowym.
paweljunkers pisze:bezpłatny odnawialny kurs jazdy części praktycznej np co 5 lat.A kto to sfinansuje chociażby koszty paliwa bo Ja nie zamierzam
daromuz pisze:Raven 125 pisze:Jestem instruktorem "L" i niedawno miałem pana koło 60tki który musiał zdawać powtórny egzamin.. przyszedł na jazdę i od progu że on się niczego nie musi uczyć bo ma dłużej prawko niz ja żyję... wiec w miasto... tak lekko licząc oblał 10 razy![]()
Myślisz że uznał swoje braki.... to przepisy są głupie nie on
Zbyszek pisze:I tu bym się nie dziwił, bo wszyscy faceci po sześćdziesiątce wszystko wiedzą. Nie zadają pytań i na wszystko mają odpowiedź. Sam dochodzę sześćdziesiątki i coś już o tym wiem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości