Michal_66 pisze:ale tak jak piszesz w dniu wejścia w życie ustawy a ci co nie mieli karty motorowerowej to co muszą robić czy nie muszą ?
Ci niestety muszą robić.
Michal_66 pisze:ale tak jak piszesz w dniu wejścia w życie ustawy a ci co nie mieli karty motorowerowej to co muszą robić czy nie muszą ?
Gixer pisze:ja jak robiłam karte motorowerową jeździliśmy po placu a pani pytała z książki kto ma pierwszeństwo na danym skrzyżowaniu i co jaki znak oznacza.. i z tego co pamiętam na placu jak przyszło jeździc były osoby co karty nie uzyskały ...
to.st pisze:Gixer pisze:ja jak robiłam karte motorowerową jeździliśmy po placu a pani pytała z książki kto ma pierwszeństwo na danym skrzyżowaniu i co jaki znak oznacza.. i z tego co pamiętam na placu jak przyszło jeździc były osoby co karty nie uzyskały ...
Ja sięgam pamięcią w swoje czasy. Ale nawet w Twoich było łatwiej w porównaniu do dziś.
DaJan pisze:Jak nie jezdza to polemizuja...zawsze to jakies zajecie...
Gixer pisze:Każdy będzie miał swoje zdanie dotyczące kategorii B uprawniającej do kierowania 125.. Co nie zmienia faktu że nasi ustawodawcy są nie fair dla tych co muszą robić egzaminy na kat A1 gdzie pocą i męczą się na placach wordowskich a inni dostają to za to że jeżdżą sobie puszką skoro już dają taki przywilej niech dadzą też taki dla tych co mają kat A by mogli jeździc jakimś małym samochodem
to.st pisze:To w takim razie miej pretensje do ustawodawcy, a nie do posiadaczy kategorii B, którym ów ustawodawca zrobił dobrze!?
Tak a propos masz prawko na?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość