Otóż planuje zakup 125 (powod wiadomy, brak A, prawko B sporo ponad te wymagane 3 lata). Najbardziej spasowala mi honda shadow, (gabarytowo i mocowo) jednak jest poza moim zasiegiem finansowym niestety. Fajna alternatywę upatrzyłem właśnie w motocyklach produkcji chińskiej. Głównie chodzi o ich cene i nie ukrywam sa calkiem ladne.
O awaryność i ogolej jakosci sporo sie juz naczytalem, specjalnie mnie te wywody nie odstraszaja ( jestem wielkim fanem samochodow z mojego avatara, a ich opinia jest podobna do sprzetow z chin, jakoś mam juz kolejna z rzedu i jezdzi

Chcialbym motorek relatywnie duzy (wszedzie pisza ze dobra jest yamaha virago, jednak wydaje mi sie malutka) ktorym bede mogl smigac czasem z moja piekniejsza połówką. Mocowo wiadomo, im wiecej tym lepiej jednak sledzac ogloszenia wiekszosc chinczykow ma od ok 9 do 12km. Czy to wystarcza do jazdy

Czy nie bede na nich wygladal jak na motorynce

Interesuja mnie glownie takie modele (jesli przekrece troche nazwe to przepraszam):
1. Keeway superligth 125 - na allegro widze nowe za ponad 7.5 tys, bardzo ladny, zarowno z chromami jak i te cale czarne/brazowe. Wyglada na dosc duzy. Jak jest z jazda na nim

napewno nie kupie nowego, za drogi niestety
2. Zipp Raven 125 / bencoo dark star 125 - to chyba to samo ? bo wygladaja identycznie, cenowo juz przyjemnie nawet za nowego. Na fotkach wyglada na skromnego jednak porownujac wymiary do keewaya wychodzi ze jest chyba minimalnie wiekszy nawet. pyt te same co wyzej

3. Romet Ogar Caffe 125 - ten widzi mi sie najmniej, wyglada na malutkiego chociaz sylwetke ma ciekawa. cena tez fajna
Moze ma ktos fotki na takich maszynach, prosilbym opinie uzytkownikow, o wszystkim co powienienem wiedziec na etapie poszukiwan

A moze cos jeszcze innego co przegapilem

Podsumowujac, im wiekszy, mocniejszy tym lepiej