Kask na motocykl

Motocykle 125ccm, Lifan LF-250, Jinlun 250, Jinlun 150, Challenger 200, Zipp, Cruiser 250, inne...
moderatorzy: Luca, beniamin82

Re: Kask na motocykl

Postautor: wydech dodano: 03 lis 2015, 10:07

Michał_66 pisze:
Arcon pisze:Ciche szczękowce podobno zaczynają się od 2000 pln, a integrale od 1500. Ale też nie mam, więc nie wiem czy to prawda :)

nie wiem nie znam się zarobiony jestem :D ja mam off-a i jest głośny jak cholera no ale cóż z chopperem to raczej szczękowiec czy integral nie za bardzo się komponuje, oczywiście to moje zdanie :D więc następny też będzie off tyle tylko że tym razem z blendą :D :D trudno miłość musi boleć :D :D

przy pustych wydechach to chyba żaden kask nie pomoże :rotfl:
Awatar użytkownika
wydech
Klubowicz

Motocykl: TS 350+GSF 600

Postautor: Michał_66 dodano: 03 lis 2015, 10:09

wydech pisze:
Michał_66 pisze:
Arcon pisze:Ciche szczękowce podobno zaczynają się od 2000 pln, a integrale od 1500. Ale też nie mam, więc nie wiem czy to prawda :)

nie wiem nie znam się zarobiony jestem :D ja mam off-a i jest głośny jak cholera no ale cóż z chopperem to raczej szczękowiec czy integral nie za bardzo się komponuje, oczywiście to moje zdanie :D więc następny też będzie off tyle tylko że tym razem z blendą :D :D trudno miłość musi boleć :D :D

przy pustych wydechach to chyba żaden kask nie pomoże :rotfl:

Andzrzejku tu nie chodzi już tak o wydechy co o świszczące powietrze :D :D
i przepraszam ale nie mam pustych wydechów ;p mam w środku rurki :D :D :D
Michał_66

Postautor: wydech dodano: 03 lis 2015, 10:17

Wiem ze chodzi o świst
moja szczękowa Naxa przy prędkościach od 100 świszcze powyżej 150 jest jakby ciszej, ale ten sam kask na Arcona moto jest cichy do ok 140 bo tyle jechałem . Wszystko chyba zależ od owiewek,
Awatar użytkownika
wydech
Klubowicz

Motocykl: TS 350+GSF 600

Postautor: Michał_66 dodano: 03 lis 2015, 10:21

Wiem, wiem :D mi osobiście wydaje się też że duży wpływ ma dopasowanie kasku do głowy jak dobrze dolega, oczywiście nie za ciasno, to i świst powietrza jest mniejszy :D :D
Michał_66

Poprzednia

Wróć do Wszystko na temat...