Witam. Zwracam się z pytaniem do właścicieli motocykli wymienionych w temacie z pytaniem. Czy ktoś z zacnych kolegów wymieniał kierę w swojej maszynie? Stoję właśnie przed takim "wyzwaniem". Siedząc na moto mam mało miejsca pomiędzy kierownicą a sylwetką swobodnie siedzącą dupskiem na całym siedzeniu mojej maszyny. Jest mało konfortowo. Chyba, że siedzę wyprostowany na mocno ugiętych łokciach. Ewentualnie siedzę na samym końcu siedzenia kierowcy zahaczajac lekko o siedzenie pasażera. Myślę, że sytuację mogło by poprawić odsunięcie ode mnie kierownicy w kierunku lampy przedniej. W oryginalnej kierowcy nie da się tego zrobić bo robi się z moto "super koza" i prowadzenie motocykla jest fizycznie niemożliwe. W Internecie jest sporo kierownic 22 mm tylko nie mam fizycznej możliwość sprawdzenia czy będzie ok

a sklepy stacjonarne w Koszalinie nie mają żadnego praktycznie wyboru kierownic. Może ktoś z braci KCM borykał się z takim problemem, bądź wymieniał kierownice i mógłby wskazać w internecie co zamontował ew. wrzuci jakieś foty.
Pozdrawiam. Bull
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2016, 21:32 przez
Bull, łącznie zmieniany 1 raz