close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

CF Moto 650 MT

Motocykle 125ccm, Lifan LF-250, Jinlun 250, Jinlun 150, Challenger 200, Zipp, Cruiser 250, inne...
moderatorzy: Luca, beniamin82

CF Moto 650 MT

Postautor: jacor dodano: 28 paź 2023, 15:59

Zakładam nowy temat jak będzie moto dobre to nie będzie o czym pisać. CF Moto ponoć oferuje dobrą jakość w atrakcyjnej cenie.
Kupiłem znowu chiński motocykl ! Tym razem używany w dobrej cenie. Z bliska wygląda jak nówka. Spostrzeżenia po pierwszej jeżdzie : wysoka szyba jest ale tak pochylona że wieje w kask. Licznik monochromatyczny czarno na białym pokazuje prędkość obroty kilometry i jeden trip! i jeszcze zapięty bieg. W porównaniu do Versysa z 2013r to jest lepiej o wyświetlacz biegów w porównaniu do Bruzera to jest cienko. Narzekałem w Bruzerku na wąskie siedzisko a w MT 650 mam węższe...Będąc w Ełku z autem w serwisie, odwiedziłem dwa salony z zapytaniem za ile mogę serwisować motocykl CF Moto w jednym 600zł a w drugim 450zł i już wiem gdzie będzie 2 przegląd.
Awatar użytkownika
jacor
Klubowicz

Motocykl: zielony szerszeń

Re: CF Moto 650 MT

Postautor: DaJan dodano: 28 paź 2023, 18:07

Szacun.....ale sie podjarałem widząc 650....:)- wklepuje i oglądam....a to kobyłka nie z mojej stajni :D -fajny... :motor: szerokości na nowym sprzęcie....pozdro.
Największym przeciwnikiem marzeń jest portfel.
Awatar użytkownika
DaJan
Klubowicz

Motocykl: Keeway Cruiser 250V-Romet R150
Tel. kom.: 511429521
Komunikator: 5789859

Wróć do Wszystko na temat...