Morph pisze:Szubi pisze:... kurtka kupiona
To może się pochwal
jeszcze jej nie mam. W drodze. Zakup zagadka bo wirtualny, na podstawie opinii, testów i opisu. W razie czego darmowy zwrot, więc luz. Długo się wahałem między różnymi kurtkami
na ostatniej prostej bardzo podobał mi się Rebelhorn Cuby V. Patrol był za ciężki i czułem się jak w zbroi. Macna zawsze mi się podobała ze względu na ciekawe rozwiązania i dużą wagę którą przywiązywała do bezpieczeństwa (świecące kurtki w nocy, możliwość dopięcia odblaskowych szelek lub przyczepienie światełka na plecach). Ponieważ na 50 urodziny nic specjalnego sobie nie kupiłem
teraz postanowiłem sobie zrobić prezent na imieniny
Zawsze chciałem mieć coś z marki A* . Padło na Alpinestars Bogota Pro. Czy to dobry wybór
okaże się w trasie
https://pl.alpinestars.com/products/bog ... bright-red . Co mi się spodobało w tej kurtce? Prawie nigdy nie używałem membran wpinanych w kurtkę. Wolałem założyć przeciwdeszcza niż w deszczu wpinać pod kurtkę membranę, a po dojechaniu na miejsce mieć mokrą kurtkę
Tu membrana może być założona też na kurtkę a nie tylko pod kurtkę. Fajne są też duże panele wentylacyjne. Ja ciężko znoszę upały, raz miałem nawet udar cieplny na motocyklu, dlatego powyżej 30 stopni jeżdżę w kamizelce chłodzącej. Dodatkowo była w fajnej promocji, prawie 500zł taniej od ceny sugerowanej. Jak będzie pasować i ją zostawię, to po przejechaniu .......km, napiszę recenzje, może komuś się przyda.