close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Kingway 250 Voyager

Motocykle 125ccm, Lifan LF-250, Jinlun 250, Jinlun 150, Challenger 200, Zipp, Cruiser 250, inne...
moderatorzy: Luca, beniamin82

Kingway 250 Voyager

Postautor: wojtek770i dodano: 17 cze 2011, 01:35

Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy chńskich maszyn, ja również jestem szczęśliwym właścicielem, do momentu gdy coś strzeliło w silniku i przestało działać sprzęgło, tak myślę że sprzęgło, bo najpierw biegi nie chciały się zmieniać po prostu zablokowało się na 2, no a teraz nawet jak wcisnę sprzęgło tą dżwigienką przy silniku i wbiję bieg raczej na siłę to motor zaczyna jechać i nie reaguje na sprzęgło, uprzejmię proszę o pomoc czy ktoś miał podobnie, i co to może być, już się boję kosztów naprawy a jeszcze gorzej że fachowców od chińczyków nie ma.
wojtek770i
Forumowicz

Motocykl: Kingway Voyager 250 V
Tel. kom.: 32

Kingway 250 Voyager

Postautor: Luca dodano: 17 cze 2011, 10:10

Trzeba wypuścić olej i odkręcić dekiel by zobaczyć co się w środku podziało.
Jak skrzynia jest ok to biegi na postoju podczas przetaczania powinny wskakiwać.
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Wróć do Wszystko na temat...