Cf moto 250 (V3; V5) w automacie

Motocykle 125ccm, Lifan LF-250, Jinlun 250, Jinlun 150, Challenger 200, Zipp, Cruiser 250, inne...
moderatorzy: Luca, beniamin82

Postautor: selmen dodano: 24 lip 2012, 19:30

Jakiś czas temu zbierałem info na temat tych sprzętów, jakieś 2 lata temu byłem bliski kupna takiej używki, którą to przymierzyłem w komisie w Białymstoku ale odstraszył mnie brak dostępu do częsci w tamtym czasie. Zainspirowany wczorajszymi rozmowami na sb w temacie różnych dziwnych sprzętów trafiłem na świeżego dilera tych sprzętów pod Lublinem: http://www.skutery-lublin.pl/pl/v3.html i zastanawiam się- skoro Almot wszedł we współpracę z CF Moto sprowadzając Jetmaxa 250 i NK 650 (o TR 650 przez grzeczność nie wspomnę ponownie) to dlaczego te sprzęty sprzedawane są w Polsce nadal jako CF Moto a nie ma ich w ofercie Almotu? Czy to końcówki kontenerowych zapasów? Może ktoś tym jeździł i wie jak to chodzi? Tak jak dzisiaj pogrzebałem to trochę więcej jest tego niż te 2 lata temu w necie. Temat rzucam z technicznej ciekawości oraz w celu uzupełnienia ew. danych o tych modelach bo w archiwum nie znalazlem niczego a sprzęciki wizualnie ciekawe:
V3:
Obrazek
Obrazek
:D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
V5:
Obrazek
oba:
Obrazek
Obrazek
trajka:
Obrazek
silnik:
Obrazek

jak coś wiecie to wrzucajcie będzie jakiś materiał poglądowy o tych sprzętach
Non Omnis Moriar...
Awatar użytkownika
selmen
Klubowicz

Motocykl: WSK;KZ550;Fj;R1100RT;Duke II

Postautor: Luca dodano: 25 lip 2012, 09:39

To V-3 stylistycznie ciekawe, ale bez chromów wyglądałoby jeszcze lepiej.
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Wróć do Wszystko na temat...