Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Konkretnie do mojego V-Stara. Po ostatnim wyjeździe nie tylko postanowiłem zmienić motocykl na mocniejszy z lepszymi hamulcami ale również zrobić coś z sakwami aby były bardziej mobilne. Znudziło mi się wyciąganie siatek i toreb z kufrów na każdym noclegu. Po rozpoznaniu rynku, weszło na to że jedyne pasujące do choppera kufry to Givi E34 Custom. Okazało się że trudno je w Polsce kupić. Cena katalogowa nowych to 880 zł sztuka ale są nie dostępne w Polsce. Na Allegro udało mi się kupić (od różnych sprzedawców) jeden nowy kufer z płytą oraz dwa używane ze stelażami do nie wiadomo jakiego motocykla. Łącznie zmieściłem się w 1000 zł . Klika małych przeróbek i doróbek i efekt końcowy myślę że do przyjęcia. Pozdrawiam. Peliks.