Demon pisze:Largo - o ssaniu nie zapomniałem...i nawet przekreciłem kluczyk w odpowiednia stronę
DD
![]()
![]()
![]()
Demon pisze:Largo to trzeba to przedyskutować przy![]()
![]()
wtedy wszystko się rozjaśni![]()
pozdrawiam
Demon pisze:no to Panowie mojego problemiku ciąg dalszy...
paliwo w gaźnikach zmienione, swiece zmienione, bateria full, a mój demonik dalej nie gada... iskra na zewnątrz jest...
jest taki dziwny efekt że jak mu wpuszczę trochę paliwa bezpośrednio do cylindrów to zrobi wrrr... czyli "odpali" (na krótko, sekunda może dwie) i od razu gaśnie, odkręcam świece i zalane...
pomóżcie bo Częstochowa już niedługo a ja dalej się zimuje...
tak na marginesie zapytam, czy ma ktoś może, albo czy jest skąd pobrać jakiegoś service manuala do wektora 150...
pozdrawiam wszystkich
Maniek
Demon pisze:no to Panowie mojego problemiku ciąg dalszy...
paliwo w gaźnikach zmienione, swiece zmienione, bateria full, a mój demonik dalej nie gada... iskra na zewnątrz jest...
jest taki dziwny efekt że jak mu wpuszczę trochę paliwa bezpośrednio do cylindrów to zrobi wrrr... czyli "odpali" (na krótko, sekunda może dwie) i od razu gaśnie, odkręcam świece i zalane...
pomóżcie bo Częstochowa już niedługo a ja dalej się zimuje...
tak na marginesie zapytam, czy ma ktoś może, albo czy jest skąd pobrać jakiegoś service manuala do wektora 150...
pozdrawiam wszystkich
Maniek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości