Stało się

Motocykle 125ccm, Lifan LF-250, Jinlun 250, Jinlun 150, Challenger 200, Zipp, Cruiser 250, inne...
moderatorzy: Luca, beniamin82

Stało się

Postautor: jacek dodano: 01 maja 2009, 17:04

no to ok
jacek

Stało się

Postautor: Romeciarz dodano: 01 maja 2009, 18:02

verdgar pisze::) Oby tylko w serwisie mieli na myśli najbliższy poniedziałek ;)

Właśnie ma to być najbliższy poniedziałek. Mogłem moto odebrać już w czwartek :)) , ale zbyt późno wróciłem z pracy a mieszkam od Złotowa ok 50 km. :tango:
Aby zakręty były proste
Awatar użytkownika
Romeciarz
Klubowicz

Motocykl: R 250; Hyosung,R 1100 RT -były

Stało się

Postautor: LEFTHANDY dodano: 08 maja 2009, 00:03

verdgar pisze:Sprawdziłbym jeszcze czy nie jest to sprawa regulacji popychacza od dźwigni zmiany biegów - jak się poluzuje i odkręci, to dźwignia opiera się o podest i nie da się wbić biegu - co prawda raczej tylko w jedną stronę - ale kto wie. Boje się jednak, że serwis Cię nie minie........

Też mi się tak wydaje. Jak się poluzował panel to mogło się tam cosik przestawić po prostu. Usterka w sumie duperlna ale żeby to teraz ustawić tak jak było, to trochę upierdliwa sprawa.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Stało się

Postautor: Romeciarz dodano: 09 maja 2009, 19:33

Moto w domu. Pobrykałem 50 km i jest dobrze. Serwis stwierdził, że zbyt mały luz na lince _bezradny i to spowodowało spalenie okładzin ciernych sprzęgła :oops: . Nie wiem jak to możliwe ale gwarancyjnie to została załatwione :oklasky:
Aby zakręty były proste
Awatar użytkownika
Romeciarz
Klubowicz

Motocykl: R 250; Hyosung,R 1100 RT -były

Poprzednia

Wróć do Wszystko na temat...