Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
a mnie się to podobuje...może dlatego, że ja generalanie jestem nie estetą a praktykiem Choć do wyglądu i tak_nie_ma_co_się_czepiać. Moim zdaniem to pasuje. Ja mam u siebie sakwy z systemem klix-fix i ogólnie uważam ze to dobry patent. ma On jedna wade: sakwy niestety sie odkształcają w wyniku działających na nie sił.
Do opisanych wcześniej kufrów a dokładnie do kufra centralnego dokupiłem nieprzemakalną torbo-walizkę motocyklową firmy Huberland o pojemności około 35 litrów.
W zaprzyjaźnionym warsztacie zamówiłem bagażnik aluminiowy na kufer centralny wymiarami dopasowany do torbo-walizki.
Całość wygląda tak.
Teraz się jeszcze zastanawiam ale chyba pomaluję bagażnik na czarno bo za bardzo się to polerowane aluminium świeci Pozdrawiam. Peliks.