Aku sprawdź w instrukcji, manualu może, na bank powinno być to gdzieś opisane. Co do Daytona, droższe fakt, ale wolałem je bo wydawały mi się najlepsze, czas pokaże czy w moim wypadku tak będzie. Jak na razie jest ok, jestem z nich bardzo zadowolony. Odnośnie parzenia, moje na pozycji Start też po jakimś czasie są zbyt gorące, ale to jest tryb rozruchu, rozgrzania, później jadę na pozycji On, która jest w sam raz jak dla mnie. Podobnie może jest w tych których opisujesz. Sprawa kasy, ja jestem zwolennikiem częstych zakupów na raty, nie stać mnie, coś mi brakuje kasy, albo już muszę to mieć a nie ma skąd wziąć, to biorę raty, nawet na takie coś bym sobie wziął. Manetki akurat brałem przy okazji kufrów bocznych, więc ogólny koszt rat nieznacznie wzrósł jak dorzuciłem te manetki

Weź sobie upatrz kilka przydatnych spraw w danym sklepie, nawet na allegro i bierz na raty. Na allegro teraz masz też takie możliwości, już praktykuje

Niestety czasy ciężkie i człowieka nie stać na takie prezenty z gotówy wyskoczyć