close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Ciuchy na motocykl

Motocykle 125ccm, Lifan LF-250, Jinlun 250, Jinlun 150, Challenger 200, Zipp, Cruiser 250, inne...
moderatorzy: Luca, beniamin82

Re: Ciuchy na motocykl

Postautor: Gixer dodano: 30 mar 2021, 22:43

u mnie kolega kupił sobie tą kamizelke z shimy czekam aż pojeździ i wyda opinie czy warto bo też w skórze sie tak poci że ręcznik by sie przydał :roll:
nie sztuką jest jechać,sztuką jest jeździć
Gixer
Klubowicz

Motocykl: Honda CBR

Postautor: Szubi dodano: 31 mar 2021, 09:53

Gixer pisze:u mnie kolega kupił sobie tą kamizelke z shimy czekam aż pojeździ i wyda opinie czy warto bo też w skórze sie tak poci że ręcznik by sie przydał :roll:

to czekam za opinią. Te kamizelki z Macna dość drogie są niestety, więc jak ta z Shimy będzie działać , to po co przepłacać :D
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Motocykl: Fernando

Postautor: Gixer dodano: 31 mar 2021, 20:11

Szubi pisze:
Gixer pisze:u mnie kolega kupił sobie tą kamizelke z shimy czekam aż pojeździ i wyda opinie czy warto bo też w skórze sie tak poci że ręcznik by sie przydał :roll:

to czekam za opinią. Te kamizelki z Macna dość drogie są niestety, więc jak ta z Shimy będzie działać , to po co przepłacać :D

Jak zda mi relacje to przekaże :D
Gixer
Klubowicz

Postautor: Szubi dodano: 13 maja 2021, 09:12

pogoda na kamizelkę chłodzącą jest :D Czy kolega już przetestował i relację zdał?
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Motocykl: Fernando

Postautor: Gixer dodano: 29 maja 2021, 22:54

Szubi pisze:pogoda na kamizelkę chłodzącą jest :D Czy kolega już przetestował i relację zdał?

u nas pogody nie ma od hoho :| chyba że na kalosze i skuter wodny :-)

ale to dobrze :D może przyjdzie mi skóra do czasu aż sie zrobi pogoda :) bo sie będę tylko denerwować jak teraz.. tauzen poszedł w honde żeby ją przywrócić do użytkowalności a tu pogoda sobie z nas jaja robi :)

psttt wybacz że tak późno ale jakoś nie przeglądałam forum w ostatnim czasie :)
Gixer
Klubowicz

Postautor: Morph dodano: 30 maja 2021, 08:36

Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Obrazek
Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.
Awatar użytkownika
Morph
Klubowicz

Motocykl: Romet R250 / Honda CBF600s

Postautor: Hawk1985 dodano: 06 cze 2021, 14:04

W piątek kupiłem sobie galoty https://115moto.com/sklep/jeansy-motocy ... ssic-blue/
Są bardzo wygodne, niczym cywilne.

Te były też świetne, jednak na mnie zbyt rurkowate https://115moto.com/sklep/jeansy-motocy ... moto-grey/
(dostępne szare, czarne i niebieskie)

Wytapatalkowano

Wytapatalkowano
Jawa 20 -> ... -> KSL 125 -> XL650V -> DL650 -> XF650 -> DL650 -> Fuoco 500 -> F650+VX800 -> DL650
Awatar użytkownika
Hawk1985
Forumowicz

Motocykl: DL650

Postautor: Gixer dodano: 06 cze 2021, 22:50

o fajne ! ja sie zastanawiałam nad jeansami ale z shimy konkretnie shima giro cenowo całkiem podobnie a jednak shima
potem stwierdziłam że może jednak ze skóry.. do kurtki i takie było moje nastawienie do dzisiaj :D ale...
jako że mój poczciwy alpin który po 5latach jest już troche zmęczony życiem zaczęłam sie rozglądać za kurtką a że od dawna moim obiektem westchnień była skórzana shima miura stwierdziłam okej.. pakujemy sie do samochodu i jedziemy na wycieczke do katowic przymierzyć czy w ogóle wcisne swoje łapy w nią :wielkieoczy: wzięłam największy rozmiar 42 który wyglądał jak na przedszkolaka i to takiego średnio wyrośniętego :rotfl: o dziwo wcisnęłam w nią obie ręce :rotfl: ale mówie no ni ma bata nie zapne :conf: :swir: potem po konsultacji z ludźmi mądrzejszymi ode mnie dowiedziałam sie że dobrze dopasowana skóra musi być ciasna zapinana na wdechu albo dopinana w trzy osoby bo po czasie sie rozjedzie o rozmiar a nawet dwa :wielkieoczy: stwierdziłam że może mają racje i takim oto sposobem shima wczoraj zawitała w mojej szafie :_hura: zapięcie jej to była istna tragedia ale faktycznie zapięłam i tak kręce sie w niej po domu,siedze przed laptopem i słuchajcie troche sie rozciągła ! aczkolwiek trauma pozostała i skórzanych spodni juz nie chce :rotfl:
pst nie mam krzywych ramion.. to tylko wyciągnięty ochraniacz :rotfl:
Obrazek
Obrazek
Gixer
Klubowicz

Postautor: Maciej71 dodano: 07 cze 2021, 00:01

Gixer :oklasky: , fajna bardzo ładnie wyglada.
Ja jestem zadowolony z shimy giro, co do kurtki postawiłem na piston w gorące dni i sprawdza się super.
Awatar użytkownika
Maciej71
Forumowicz

Motocykl: Keeway Superlight 125
Tel. kom.: 692444938

Postautor: Damianos 980 dodano: 07 cze 2021, 00:41

Ja sobie kupiłem jakiś czas temu spodnie Rypard Moro STM017 i jestem bardzo zadowolony, teraz przydała by mi się jeszcze jakaś bluza/kurtka w takiej stylistyce :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Damianos 980
Forumowicz

Motocykl: Aprilia RX 125

PoprzedniaNastępna

Wróć do Wszystko na temat...