Gixer pisze:To pocieszyłeś... liczyłam na coś w stylu „spoko! Po 10 przejażdżkach już jest luźno!”
Ja mam z 10-15 zaliczone i jeszcze nie jest luźniej

Ale jak popracuje nad sobą i dietą MŻ będzie luźniej

Gixer pisze:To pocieszyłeś... liczyłam na coś w stylu „spoko! Po 10 przejażdżkach już jest luźno!”
Maciej71 pisze:Gixer pisze:To pocieszyłeś... liczyłam na coś w stylu „spoko! Po 10 przejażdżkach już jest luźno!”
Ja mam z 10-15 zaliczone i jeszcze nie jest luźniejtłumaczę sobie to brakiem ruchu i nadwagą 8-10 kg
/ niestety izolacja Covid lenistwo zrobiło swoje
/
Maciej71 pisze:Gixer pisze:To pocieszyłeś... liczyłam na coś w stylu „spoko! Po 10 przejażdżkach już jest luźno!”
Ja mam z 10-15 zaliczone i jeszcze nie jest luźniejtłumaczę sobie to brakiem ruchu i nadwagą 8-10 kg
/
Lupus pisze:Maciej71 pisze:Gixer pisze:To pocieszyłeś... liczyłam na coś w stylu „spoko! Po 10 przejażdżkach już jest luźno!”
/
Ja mam skórę na moto z 10 lat i dalej jest sztywna i ciasna- dwa rozwiązania - schuść wiele kilo albo kupić za dużą
Gixer pisze:kupiła bym jeszcze raztylko tym razem różową
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości