Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
matrix wydaje mi się, że nie znajdziesz aż tak uniwersalnej bielizny, która by cię ogrzała w bezruchu na motorze i dobrze oddychała żebyś się nie spocił przy wysiłku na nartach.
Ja kupiłem tą http://allegro.pl/super-ciepla-termoaktywna-bielizna-nordcamp-l-i2112280617.html . Jak spojrzysz na wykres temperatur jest to bielizna z serii THERMOPOWER, czyli najcieplejszy produkt tej firmy. Na rowerze w te wielkie mrozy z tę bielizną i spodnie dżinsowe, 2bluzy i kurteczka przeciwdeszczowa letnia byłem trochę spocony. Na co dzień jeżdżę na rowerze bez bielizny termo-aktywnej. Zaś na motorze jeździłem w niej i w skórach do 0’C i bywało zimno.