Ciuchy na motocykl

Motocykle 125ccm, Lifan LF-250, Jinlun 250, Jinlun 150, Challenger 200, Zipp, Cruiser 250, inne...
moderatorzy: Luca, beniamin82

Re: Ciuchy na motocykl

Postautor: Szubi dodano: 15 kwie 2025, 16:41

Gixer pisze:
Szubi pisze:a jeansy jakie polecacie, bo coś mi się wydaje że firma Freestars, której jeansy miałem, zwinęła się z rynku :(

ja mam shime giro jak dla mnie super portki a niestety jestem w tym wybredna :D nie są sztywnymi gaciami tylko fajne elastyczne :) noszą sie jak zwykłe cywilne portki

ostatnio w końcu kupowałem nowe jeansy. Rzeczywiście masz rację. Mierzyłem Giro 3 i są mega wygodne. Czułem się jak bym był w dresie a nie sztywnych gaciach motocyklowych. Natomiast jeszcze bardziej mi zależało na "cywilnym" wyglądzie. Ostatecznie zdecydowałem się na Rebelhorn Bronco. Wyglądają jak normalne jeansy, więc spokojnie mogę w nich iść do biura. Zależało mi też aby nogawka była prosta, zachodząca na but a nie w but. Mają protektory na biodra i kolana poziomu 2 oraz na kość ogonową. Małym minusem jest to, że wyciągnięcie ochraniaczy jest dość kłopotliwe, od wewnątrz spodni. Po sezonie jak ktoś będzie zainteresowany mogę napisać krótką recenzję.
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Motocykl: Fernando

Poprzednia

Wróć do Wszystko na temat...