Niebieski pisze:To raczej będzie porażka, weź ze sobą koniecznie zwykłą żarówkę do testów i narzędzia, latarkę jeśli są potrzebne do wymiany tej żarówki. W dzień będziesz pewnie widział różnicę na plus, jaśniejsze światło, wydawać się będzie, że nawet jest lepiej, ale w nocy raczej nie będziesz widział dobrze drogi... Jest to intensywne światło ok, ale nie dające długiego snopu, nie ta technika, dopiero kombinują nad lampami z LEDami w reflektorach, niektóre najnowsze i najdroższe samochody takie mają, ale nie takie zamienniki, to nie ta bajka. No ale ciekaw jestem kolejnego zdania na ten temat, kiedyś kilka już przeczytałem, stąd te spostrzeżenia

,nie mieli problemu,a była to drogówka.selmen pisze:W AA500 są na przodzie 3 żarówki- 1 na mijania (h11) i 2 na długie (h8)....
...W sumie to też dumam jak to będzie, myślałem o instalacji na żarnik ksenonowy- co z całą pewnością załatwiłoby problem słabego światła i tez ograniczyłoby pobór prądu- ale koszt 3X130zł za 3 instalacje xenonowe z przetwornicą to póki co trochę bogato....

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości