Hawk1985 pisze:Drugi Keeway na OLX, ale ktoś go wrzucił do szosowo turystycznych http://olx.pl/oferta/keeway-125-na-praw ... 045125f6c2
beniamin82 pisze:Do tego weź jeszcze pod uwagę że tam jest o kilka procent wyższy VAT, a kupując tam motocykl kupujesz bez vat-u, nalicza go u nas nasza skarbówka.
Czyli zyskujesz jeszcze kilka procent. Ja nadal nie mam informacji czy kupując Superlighta na Węgrzech możesz korzystać z napraw gwarancyjnych w Polsce (nie raczyli mi odpisać).
Gwarancja jest nieodpłatnym zobowiązaniem gwaranta do naprawy lub wymiany towaru, który nie spełnia warunków określonych w oświadczeniu gwarancyjnym lub reklamie.
Zasięg obowiązywania gwarancji określony jest w dokumencie gwarancyjnym. Tak więc to dokument gwarancyjny określi czy gwarancja pozostanie ważna po wywozie motocyklu z Węgier i jeśli tak to czy napawa możliwa jest w autoryzowanych warsztatach w Polsce a jeśli tak to jakich. Zachęcam więc do kontaktu z producentem u którego planuje Pan dokonać zakupu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość