Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Ja też za ,ale niestety nie znam knajpy spełniającej kryteria więc zdaję się na Was
Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.
Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.
A co ,na Hanysa nie ma ceny ,a poważnie przejrzałem obie oferty i wypas jest ,ale jeszcze ważniejsze ,że jest zainteresowanie spotkaniem.Co do propozycji to na pewno znajdzie się coś ,bardziej przystępnego .
Jestem za spotkaniem Pszczyna jak najbardziej w centrum tez znajdzie sie pare knajpek nawet na zamku a moze niedaleko pszyczyny koło zagrody zubrów w Jankowicach - dojazd z drogi katowice-bielsko jakies 5km w Karczmie Wiejskiej http://www.karczmawiejska.pl/ Jedzenie dobre, ceny i kelnerki spoko
"To droga tworzy Ciebie a nie ty drogę" M.Kamiński