Michał_66 pisze:Arek pliss zamknij temat
Chcecie to sobie zamykajcie albo nie. Wasze forum wasza sprawa. W sprawie żarówki nic nie zostało wyjaśnione. Istotą moje go wpisu było to czy można w najprostszy z możliwych sposobów usprawnić oryginalną, nieprzerabianą lampe Ravena tak żeby lepiej świeciła, czyli przez wymianę żarówki. Wiemy tyle że dostępne są na rynku różne żarówki które warto by wyróbować. Nikt z tych co się tu wpisali tego nie robił Ja to sprawdzę ale tak jak pisałem wiosną bo moto jest odstawione i nie ma akumulatora. Kupie ze dwa typy żarówek, i wtedy będzie można odpowiedzić, tak ta żarówka jest ok i warto ją kupić i założyć albo nie warto bawić się w inne żarówki, jak lampa ma lepiej świecić to trzeba ją przerobić. Wtedy wg mnie temat będzie do zamknięcia. Może ktoś inny tez spróbuje to zrobić. wiadomo że może to sprawdzić tylko ten co ma oryginalną nieprzerobioną lampę no i Ravena a nie inne moto.
Co do "pomocy" niejako mi udzielonej to nie bardzo rozumiem na czym ma polegać. Rozumiem że gdybym szukał jakiejś rzadkiej części albo zgłosił problem z którym serwis nie umie sobie poradzić to potrzebował bym pomocy. Ale żarówka? sory ....co od tego zalezy, w nocy jeźdzę rzadko a i tak jest zima, zresztą od kogoś kto najpierw mnie obraża a potem próbuje "pomóc" nie przyjął bym pomocy nawet gdybym stał na drodze przy rozkraczonym moto !
Wszystkiego dobrego na Święta