majkelpl pisze:dorplas pisze: więc jeden może nie wystarczyć![]()
Taki jeden to na 20 chlopa starcza a nas bedzie ilu ?
6-7 .... moze
Lupus pisze:NOCEK pisze:Hola , przecież data jest podana od pół roku i myślę że nie ma potrzeby robienia zamieszania poprzez pytanie - czy komuś to pasuje !
Był i jest czas na dostosowanie się.
A baza wypadowa jest u mnie ( tak jak ustaliliśmy) i nie widzę żadnego problemu, - a jak będzie troszkę bliżej to ustalimy menu . Może takie zwierzątko jak w moim chomiku = w galerii 40 lat ...= zależy od ilości obecnych.
nooo wkoncu galeria z 1 wyprawy - tekst czytałem z zaciekawieniem a brakowało mi fotek
Lupus pisze:czytałem ten ze stronki który opisywał po kolei 7 dni - tylko ze nie był on w Acrobat Readerze tylko dodawany co jakiś czas ( relacja Luca)
Shipp pisze:Lupus pisze:czytałem ten ze stronki który opisywał po kolei 7 dni - tylko ze nie był on w Acrobat Readerze tylko dodawany co jakiś czas ( relacja Luca)
To ściągnij jeszcze ten w Acrobat Reader.
Wejdź na http://www.2shared.com i szukaj plików "WWS 2008", to są fotorelacje z podróży.
Możesz je znaleźc w tym temacie viewtopic.php?f=4&t=37&st=0&sk=t&sd=a ale musisz szukac od końca. Znajdziesz tam linki do 2shared.
Lupus pisze:Shipp pisze:Lupus pisze:czytałem ten ze stronki który opisywał po kolei 7 dni - tylko ze nie był on w Acrobat Readerze tylko dodawany co jakiś czas ( relacja Luca)
To ściągnij jeszcze ten w Acrobat Reader.
Wejdź na http://www.2shared.com i szukaj plików "WWS 2008", to są fotorelacje z podróży.
Możesz je znaleźc w tym temacie viewtopic.php?f=4&t=37&st=0&sk=t&sd=a ale musisz szukac od końca. Znajdziesz tam linki do 2shared.
thx dzis sobie poczytam
cjt7 pisze:majkelpl pisze: Nocuś on ci nie tylko ogołoci lodówkę i piwniczkę..... masz jakieś kobiety w domu ....?![]()
![]()
![]()
majkelpl pisze:O zone, matke i tesciowamoze byc spokojny, co do reszty .... roznie moze byc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości