close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Rude Bettie zaczęła mi brzydko kasłać

Postautor: dorplas dodano: 23 lut 2009, 20:39

LEFTHANDY pisze:Czy jeździliście kiedyś po kocich łbach pokrytych na wpół stopniałym śniegiem? :/

no taki kamikadze jest tylko jeden - LEFTHANDY :rotfl:
NOCEK co to za batman w avatarze?
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

Postautor: dorplas dodano: 23 lut 2009, 21:14

no pasuje jako do nocy ale jakoś nie podobny do ciebie :rotfl: chyba że przerabiałeś kogoś innego zdjęcie :))
----------------------------------------------------------------------------------
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Postautor: Luca dodano: 24 lut 2009, 11:26

NOCEK pisze:Jak bym wrzucił takiego co pasuje do mnie, to byście nie chcieli mnie znać :rotfl:

Znaczy się Batman, czy co? :rotfl:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Shipp dodano: 24 lut 2009, 20:28

NOCEK pisze:Ja się nie rymuje , ja jestem pod ochroną http://zzknafle.republika.pl/nocek.htm :rotfl: a jakie mam fajne futerko :))

Jareczku, zapraszam na zlot do Łagowa Lubuskiego! Zlot na prawdę świetny z niepowtarzalną atmosferą, co może potwierdzic Grzeno. Z Łagowa mamy kilka kilometrów do Międzyrzecza, a tam sławne poniemieckie bunkry, wchodzące w skład umocnień Wału Pomorskiego. A w tych bunkrach nocków jak mrówków! I na dodatek wszystkie pod ochroną! :buttrock:
Jest tam nawet miejscowośc o pięknej nazwie Nietoperek. :))
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: Luca dodano: 25 lut 2009, 12:18

:D :D :D
Tu jest temat o Lifanie a nie o Nocku :czytaj: :uwaga: :ojoj:
O Nocku to można przy piwie jak najbardziej :piwa: a tu trzeba będzie posprzątać.
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: LEFTHANDY dodano: 25 lut 2009, 22:17

Panowie, dziś pojechałem do roboty i wszystko było cacy. Rude Bettie po stała trzy godziny na deszczu i jak wracałem, cały czas się krztusiła gasła. Czy to może być spowodowane wilgocią? zapchanym filtrem powietrza? O co biega? Poprzednio było podobnie: Wyjeżdzam do roboty - wszystko pięknie ładnie. Po paru godzinach wracam mimo, że rozgrzewałem silnik i na światłach mi parę razy gasł. Musiałem trzymać obroty. Ale dziś to był po prostu rekord świata! Zgasł mi na moście Grota jak wcisnąłem sprzęgło. Puściłem bo myślałem, że zalapie, a tu koła się zblokowały i ślizg... kurcze: mokro, ciemno i w dodatku zfrezowany asfalt... ale dzielnie go utrzymałem prosto. Jakbym tak się bujnął przy stówce to bym się chyba lekko po ścierał. Czułem, że jadę na jednym cylindrze.
O co chodzi? Co to może być?
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Postautor: Shipp dodano: 25 lut 2009, 22:23

Możesz miec problem z przebiciem na świecy albo przewodzie do niej. Dostało wody i iskra uciekła. Ale to tylko takie przypuszczenie jedno z wielu możliwych.
Shipp
Forumowicz

Postautor: LEFTHANDY dodano: 25 lut 2009, 22:44

Jak to sprawdzić?
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Postautor: Shipp dodano: 25 lut 2009, 22:49

Wykręc świecę i podłączoną do fajki połóż na metalowej części motocykla. Zakręc rozrusznikiem i zobacz, czy iskra przeskakuje jak powinna.
Następnym razem, jak będą podobne objawy w czasie wilgotnego dnia, osusz w garażu świece i przewody i zobacz czy jest różnica w pracy silnika.
Shipp
Forumowicz

Postautor: dorplas dodano: 25 lut 2009, 23:53

żeby sprawdzić kable wysokiego wystarczy spryskać je wodą najlepiej taką butelka po płynie do mycia szyb z dozownikiem, oczywiście zrobić to jak jest ciemno i wtedy zaobserwować czy gdzieś tam nie biegają iskierki(przebicia)
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

PoprzedniaNastępna

Wróć do Lifan LF-250