Dla pewności zapytam czy zbiórka ma być w tym miejscu http://restauracja-samolot.manifo.com/ ? Czy wybiera się ktoś z okolic Katowic?
jacek4308 pisze:Szczepan i owszem..jedziemy z Katowic.A dokładnie umawiamy się w Ligocie na Piotrowickiej pod Biedronką o 12:00.
pzdr Jacek

jacek.rc pisze:Parada motocykli w Wiśle zaczyna się o 15 ,z doświadczenia wiem ,że dojechać jest dosyć trudno ,to może by tak ,jak przed dwoma laty0 13 ,koło samolotu na wiślance
,a potem już w grupie .Natomiast po paradzie i... pooglądaniu sprzętów może by się urwać i ...wzorem rozpoczęcia sezonu w Rudach zmontować jakiegoś grilka ,gdzieś na Wisłą
,może jeszcze nie wyschnie .Ja wziąłbym gril jednorazowy ,chętni z kiełbaskami i czymkolwiek może się znajdą i dzionek
załatwiony.Jak ktoś ma inne propozycje ,to dawać ,a jak co to dać znać do soboty 22 na kogo czekać pod czerwonym samolotem
.
jacek.rc pisze:...może tyż być gorol (byle sie do tego nie przyznowoł)

kubuś 66 pisze:jacek4308 pisze:Szczepan i owszem..jedziemy z Katowic.A dokładnie umawiamy się w Ligocie na Piotrowickiej pod Biedronką o 12:00.
pzdr Jacek
z tego co się orientuę to BIEDRONKA jest na Panewnickiej przy dworcu PKP Ligota, a nie na Piotrowickiej......
?Morph pisze:jacek.rc pisze:Parada motocykli w Wiśle zaczyna się o 15 ,z doświadczenia wiem ,że dojechać jest dosyć trudno ,to może by tak ,jak przed dwoma laty0 13 ,koło samolotu na wiślance
,a potem już w grupie .Natomiast po paradzie i... pooglądaniu sprzętów może by się urwać i ...wzorem rozpoczęcia sezonu w Rudach zmontować jakiegoś grilka ,gdzieś na Wisłą
,może jeszcze nie wyschnie .Ja wziąłbym gril jednorazowy ,chętni z kiełbaskami i czymkolwiek może się znajdą i dzionek
załatwiony.Jak ktoś ma inne propozycje ,to dawać ,a jak co to dać znać do soboty 22 na kogo czekać pod czerwonym samolotem
.
jacek.rc pisze:...może tyż być gorol (byle sie do tego nie przyznowoł)
Kurde ja bym się wybrał (choć żem jest gorol choć niskopienny) ale tylko na spotkanko i grila ,bo z tym moim dzwoniącym tłumikiem na paradę to nie bardzo ,a w tym tygodniu nie zdążę go zrobić

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości