jacek.rc pisze:Jadę ,jadę ,podziwiam ,pstrykam ,gdy nagle widzę ,że światła stopu w aucie jadącym przede mną ,świeca się zbyt długo,jako że w prawej ręce trzymałem właśnie aparat hamuję nożnym i się zbliżam (super uczucie ,zawsze wtedy czas płynie baaardzo wolno ,a adrenalina aż kipi ),dociskam pedał hamulca ,wychodząc z założenia ,że lepiej wyglebić niż spowodować kolizję i... jebut pierdut i leżę
Luca pisze:No i co, wyleczyłeś się z robienia zdjęć podczas jazdy?
.Tak samo przez Alpy przejechałem w koszulce bez rękawów i dopiero jak zjechaliśmy w doliny i poczułem ,że jestem troszkę spalony ,założyłem długi rękaw.Taka już moja ryzykancka
,na przełęczy Pordoi
.na prawdę bajka ,chociaż troszkę męcząca .Poza tym okazało się ,że Niemcy ze wzgl. na Boże Ciało mieli długi weckend i było ich ...Tysiące
i już mi chcieli doszyć do nich taki sznureczek ,jak dla dzieci Luca pisze:Jacek no chyba nie dokończyłeś?
,dupa nie odpadła i mogłem jeszcze pstryknąć zachód słoneczka spod mojego domku.
.
(dlatego robię tyle zdjęć i potem mogę sobie przypominać).Gdyby ktoś miał ochotę wybrać się w te okolice ,to na prawdę polecam ,szczególnie Alpy ,są sprawdzone kempingi ,nic tylko zacząć zbierać do świnki skarbonki jacek.rc pisze: ,bo w przyszłym roku okrągła rocznica i...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość