Arez pisze:...leci nawet 180kmh i spalanie właśnie coś 7l ale przynajmniej możesz latwo wyprzedzac.
 to nie wiem czy zamiast niego wolałbym siedzieć na czymś troszkę większym od roweru przy tej prędkości
 to nie wiem czy zamiast niego wolałbym siedzieć na czymś troszkę większym od roweru przy tej prędkości  

"
 " Mam chinola 125 moto waży 120 kg ja to dodatkowe 115 , udało mi się go rozpędzić do prędkości lekko ponad 100 km/h (w szoku byłem- i nie z górki
  Mam chinola 125 moto waży 120 kg ja to dodatkowe 115 , udało mi się go rozpędzić do prędkości lekko ponad 100 km/h (w szoku byłem- i nie z górki  ) i naprawdę motocykl robi się według mnie niestabilny . Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie takiego nie dużego moto z większą mocą i poruszającego się z większą prędkością , było by to na prawdę igranie z losem .
 ) i naprawdę motocykl robi się według mnie niestabilny . Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie takiego nie dużego moto z większą mocą i poruszającego się z większą prędkością , było by to na prawdę igranie z losem . 

lepiej kup lepsze oponki i zapodaj jakieś lepsze klocki i będzie
 lepiej kup lepsze oponki i zapodaj jakieś lepsze klocki i będzie   gites.A najlepiej zrób jak radzi Beniamin82 kup Junaka RS125 w nim już nawet opon nie będziesz musiał wymieniać bo ma markowe
 gites.A najlepiej zrób jak radzi Beniamin82 kup Junaka RS125 w nim już nawet opon nie będziesz musiał wymieniać bo ma markowe  

. Zwykle autem jeżdzę 120-130, tempomat i sobie pykam, nie trzeba mi więcej bo każdy wie, że potem spalanie rośnie kwadratowo
. Zwykle autem jeżdzę 120-130, tempomat i sobie pykam, nie trzeba mi więcej bo każdy wie, że potem spalanie rośnie kwadratowo   . Czasem się zaszaleje ale to na krótką chwile
. Czasem się zaszaleje ale to na krótką chwile   . Od kilku dni robie test, sprawdzam ile razy jadę powyżej setki samochodem i przez 3 dni było to ze dwa razy (obwodnica)
. Od kilku dni robie test, sprawdzam ile razy jadę powyżej setki samochodem i przez 3 dni było to ze dwa razy (obwodnica)   . Ale mimo to uważam, że szybki silnik jest potrzebny bo jest wówczas bezpieczniej.
. Ale mimo to uważam, że szybki silnik jest potrzebny bo jest wówczas bezpieczniej. jak mu dasz garnek 150cc
 jak mu dasz garnek 150cc   będzie pan zadowolony
 będzie pan zadowolony 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości