Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Witam wszystkich;) I mnie dopadła ta sytuacja mam oberwane tulejki metalowo - gumowe w zabieraku tylego koła. ;/ ;/ Pytanie do wszystkich macie jakieś sposoby jak wyciągnąć stara tulejkę z tylnego koła zabieraka?? Tulejki stawiają opory a nie mam zbytnio pomysłu jak wyciągnąć . Romet R 250. Pozdrawiam
Można rozwiercić i delikatnie wybić przecinakiem tak aby nie uszkodzić gniazd. Jak już po rozwierceniu ścianki tulei będą cienkie, to delikatnie uderzać przecinakiem, lub śrubokrętem od zewnątrz. Po zgnieceniu już łatwo wyjdą.
R63 Mam do pana pytanie czy jeśli bym zmienił zabierak na ten „lepszy” to czy tulejki które są w zabieraku powinny byc usunięte ? Czy ten zabierak będzie pasował ? Bo nie wiem jak u Pana ale u mnie w r 250 mocowanie jest na seger , a na zdjęciach poglądowych widać ze zębatka jest przykręcania do zabieraka wiec i powinny byc inny palec od zabytki do zabierają hmm wkręcany . Robił pan taka zamianę Może ma pan jakieś zdj czy podpowiedzi jak to wyglada od kuchni?
Ja wymienilem poprostu cale kolo i zapomnialem o tych beznadziejnych tulejach.Co i jak opisalem na forum
Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.
Nie beda pasowac przynajmniej jedna jak wroce do domu to ci poszukam bo nie jestem zbyt biegly w obsludze srajfona
Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.