Jarek masz tam jaka microfale? czy co innego? następna sytuacja dla tych co nie maja możliwości czegoś upichcić to mogą kupić np. jakieś zimne zagryski takie jak chipsy, śledziory czy nawet ogóraski itp. przecie takie co też się przyda, myślę że preferowany "POWER %-towy" to cosik mocniejsze trunki
Jarek masz tam jaka microfale? czy co innego? następna sytuacja dla tych co nie maja możliwości czegoś upichcić to mogą kupić np. jakieś zimne zagryski takie jak chipsy, śledziory czy nawet ogóraski itp. przecie takie co też się przyda, myślę że preferowany "POWER %-towy" to cosik mocniejsze trunki , proponuję Sobieskiego, każdy kupi ile będzie w stanie wytrzymać
, proponuję Sobieskiego, każdy kupi ile będzie w stanie wytrzymać , a pić wszyscy razem, zapitki także każdy preferuje inne, ja np zapodam grejfruta, oj będzie się działo
, a pić wszyscy razem, zapitki także każdy preferuje inne, ja np zapodam grejfruta, oj będzie się działo  

. Nadmiary zawsze można zabrać z powrotem. Jako, że jestem żarty na słodkości jakieś ciasto byłoby wskazane, kto się podejmuje? Zadanie poważne patrząc na ilość uczestników
 . Nadmiary zawsze można zabrać z powrotem. Jako, że jestem żarty na słodkości jakieś ciasto byłoby wskazane, kto się podejmuje? Zadanie poważne patrząc na ilość uczestników  Magda mi tu mówi, że jakąś blachę upiecze, ale myślę, że to będzie mało
 Magda mi tu mówi, że jakąś blachę upiecze, ale myślę, że to będzie mało  

żołnierz pisze:Sławek poproś swoją małżonkę aby zrobiła te wafle z kiełbasą i ziemniakami były pycha i na zakąskę dobra spraw.Ja daje na wszystkie składniki tylko niech zrobi

, jasne będą zrobione jako przekąseczka, Bartek zaopatrz się w jakieś zagryski i będzie git albo jak Jarek pisze zapodaj mu co ma kupić i gitara
 , jasne będą zrobione jako przekąseczka, Bartek zaopatrz się w jakieś zagryski i będzie git albo jak Jarek pisze zapodaj mu co ma kupić i gitara   a co z % ma ktoś jakiegoś faworyta?
 a co z % ma ktoś jakiegoś faworyta? 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości