LEFTHANDY pisze:Agnes, a czy jest mozliwość by przy każdym edytowaniu jednego posta automatycznie pokazywała się data i godzina? No nie. Jeśli już to pojawia się info tylko o czasie ostatniej edycji i to pod spodem, a nie przy dodanym tekście.
Sądzę, że nic się nie stanie jak sam dopiszesz datę i godzinę edycji posta. Korona z głowy nie spadnie, a nabijając kolejne posty nie tylko zaśmiecasz forum, ale też zwiększasz transfer i zajętość dysku za który ktoś ostatnio zapłacił, żeby strona była zawsze widoczna (nie wiem czy pamiętasz wcześniejsze problemy forum).
dittos pisze:Sorry, że się wtrącam, ale czy nie lepiej byłoby taki dziennik stworzyć sobie w Wordzie czy Excelu na własnym kompie ?
Byłby to rzeczywiście tylko Twój dziennik Lefty i nikt by do Ciebie nie miał żadnego ALE o spam.[/qoute]
LEFTHANDY pisze:Dzięki Dittos za radę, gdybym miał Worda lub Excela to pewnie bym tak zrobił, ale nie mam.
Bardzo proszę, darmowy i można pisać do woli.
Word dla Lefty albo coś jeszcze lepszego
kliknij tutajLEFTHANDY ja nie mam nic do pisania w temacie, ale wiewióry nie są tematem tego forum i pisanie postów jeden pod drugim też nie wprowadza tu porządku tylko wielki bałagan. Ja tylko proszę o czystość i porządek na forum, które to właśnie Wy stanowicie.
Ps. dla mnie nie jest ciekawym wejść do wątku pt. "Mam taki pomysł" i czytanie o wiewiórach...stwierdziłabym, że to forum nie jest normalne.