close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Rude Bettie zaczęła mi brzydko kasłać

Postautor: agnes dodano: 13 paź 2008, 13:42

LEFTHANDY pisze:Nie, bo ten temat jest dla mnie takim dziennikiem eksploatacji co kiedy się zjebało, ile naprawiłem i kiedy, a przy każdym wpisie jest data. W końcu chodzi też o sprawdzenie ile te chinole wytrzymają. Na razie mam nieduży przebieg raptem 4700 z groszami. Jesień ma być słoneczna więc dziennie staram się robić jakiś przebieg po 70-100km.

LEFTHANDY: Jest taka opcja na forum jak EDIT. Proszę, abyś jej używał a nie spamował na forum!

Przykład edytowanego posta:
"treść posta pierwszego.

EDIT1: edycja pierwsza
EDIT:2: edycja 2."
i tak dalej.

Nie zaśmiecaj forum!
Awatar użytkownika
agnes
Forumowicz

Motocykl: Skuterek Ferro 801-2

Postautor: agnes dodano: 14 paź 2008, 08:37

LEFTHANDY pisze:Agnes, a czy jest mozliwość by przy każdym edytowaniu jednego posta automatycznie pokazywała się data i godzina? No nie. Jeśli już to pojawia się info tylko o czasie ostatniej edycji i to pod spodem, a nie przy dodanym tekście.

Sądzę, że nic się nie stanie jak sam dopiszesz datę i godzinę edycji posta. Korona z głowy nie spadnie, a nabijając kolejne posty nie tylko zaśmiecasz forum, ale też zwiększasz transfer i zajętość dysku za który ktoś ostatnio zapłacił, żeby strona była zawsze widoczna (nie wiem czy pamiętasz wcześniejsze problemy forum).

dittos pisze:Sorry, że się wtrącam, ale czy nie lepiej byłoby taki dziennik stworzyć sobie w Wordzie czy Excelu na własnym kompie ?
Byłby to rzeczywiście tylko Twój dziennik Lefty i nikt by do Ciebie nie miał żadnego ALE o spam.[/qoute]

LEFTHANDY pisze:Dzięki Dittos za radę, gdybym miał Worda lub Excela to pewnie bym tak zrobił, ale nie mam.

Bardzo proszę, darmowy i można pisać do woli. Word dla Lefty albo coś jeszcze lepszego kliknij tutaj

LEFTHANDY ja nie mam nic do pisania w temacie, ale wiewióry nie są tematem tego forum i pisanie postów jeden pod drugim też nie wprowadza tu porządku tylko wielki bałagan. Ja tylko proszę o czystość i porządek na forum, które to właśnie Wy stanowicie.

Ps. dla mnie nie jest ciekawym wejść do wątku pt. "Mam taki pomysł" i czytanie o wiewiórach...stwierdziłabym, że to forum nie jest normalne.
Awatar użytkownika
agnes
Forumowicz

Postautor: Luca dodano: 14 paź 2008, 08:56

agnes pisze:...stwierdziłabym, że to forum nie jest normalne.

No jak to mówią jacy użytkownicy takie forum :mrgreen: a że Lefty jest specyficzny :mrgreen:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: agnes dodano: 14 paź 2008, 11:31

Luca pisze:No jak to mówią jacy użytkownicy takie forum :mrgreen:

Ja tam uważam, że to forum jest dobre i są tu "zrzeszeni" fajni ludzie :cwaniak:

Luca pisze:a że Lefty jest specyficzny :mrgreen:

Tam zaraz specyficzny, proszę tylko o niezaśmiecanie i nie nabijanie zbędnych liczników postów :pliz:
Awatar użytkownika
agnes
Forumowicz

Postautor: LEFTHANDY dodano: 17 paź 2008, 21:18

Agnes pisze:
Bardzo proszę, darmowy i można pisać do woli. Word dla Lefty albo coś jeszcze lepszego kliknij tutaj

Agnes, a jakieś linki do darmowych edytorów grafiki masz może? Jakiegoś GIMP'a i coś do grafiki wektorowej by się przydało...
Open Office jest zajebisty. Już go sobie wgrałem.

P.S.
Agnes: Co to, kurcze jest? http://www.programy.org.pl/programy/175
Ostatnio zmieniony 21 paź 2008, 19:37 przez LEFTHANDY, łącznie zmieniany 1 raz
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Postautor: LEFTHANDY dodano: 21 paź 2008, 19:35

No kurcze, wczoraj pękło mi 5000 km przebiegu. To dużo czy mało jak na jeden sezon?
CJT7: mam prośbę o nie spamowanie mi w moim wątku, o sprawach nie zwiazanych z tematem!!! :pisze: :gadula:
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Postautor: Luca dodano: 22 paź 2008, 08:41

LEFTHANDY pisze:No kurcze, wczoraj pękło mi 5000 km przebiegu. To dużo czy mało jak na jeden sezon?

Średnią normę krajową wyrobiłeś :oklasky:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: andrzej dodano: 22 paź 2008, 21:52

Lefthandy.

Wiem że piliśmy razem, ale tak sobie myślę, że do pisania pamiętników powinieneś używać innych programów a nie zaśmiecać naszego wspólnego serwera.

Trochę się panoszysz w swoim wątku i tak myślę, że niedługo powstanie tu śmietnisko zamiast sensownego i rzeczowego, pełnego informacji wątku na temat LF-250.
Po co zakładać temat, do którego nikt nie będzie zaglądał, bo z góry założy, że to tylko i wyłącznie odnośnik Lefthandy'ego.
Awatar użytkownika
andrzej
Klubowicz

Motocykl: VStrom 650 (był R-250,NT-650)

Postautor: daro dodano: 24 paź 2008, 20:10

No to Cię Lefty podsumowali;)W sumie nie ma się co dziwić,bo faktem jest ,że rozmówki towarzyskie w tym temacie mogą odstraszyć ludzi,którzy szukają rzeczowych informacji na temat tego motocykla.
Ja dzisiaj udałem się na miasto za olejem do silnika i spaloną żarówką od świateł drogowych.Tak się składa,że gość u którego zaopatrywałem się na obrzeżach Wawy w olej do silnika do Tico sprzedaje również oleje do motocykli.Nabyłem więc 1 litr castrola 10W40 za 28 zł(resztę mam z poprzedniej wymiany).Natomiast z żarówką jest już większy problem bo to typowa motocyklowa żarówka,której nie da się kupić na stacji cpn.Dlatego była okazja aby zajrzeć do nowego serwisu motocyklowego w okolicy (Blizne koło Starych Babic).Jak ją tam zobaczyli to stwierdzili,że to typowa żarówka od skuterów(ups:))Twierdzili,że mają ale okazało się że wszystkie wyprzedali,więc wysłali mnie do słynnego Larssona na miasto.W sumie też niedaleko ale inwentaryzacja i dzisiaj otwarte tylko do 12.W przyszłym tygodniu tam pojadę i oprócz żarówki(kupię chyba kilka,bo szybko się "kończą")zakupię parę sztuk filtra do oleju aby nie zawracać sobie więcej głowy.I ciekawostka jeśli chodzi o żarówkę.To żarówka Philipsa 35/35W,która jest obliczona na ileś tam godzin pracy.W sumie nie pamiętam na ile ale na niezbyt wiele.Jezdziłem wiele razy po nocach do pracy więc nie ma się co dziwić,że się zużyła.Chciałem kupić jakąś mocniejszą bo według mnie ta nie świeciła jakoś super wydajnie.Na allegro można czasem kupić dużo mocniejsze żarówki z taką końcówką jak ma moja ale jest podobno duże ryzyko,że regulator napięcia nie wytrzyma i pójdzie z dymem:)Dlatego w Blizne zalecali mi jedynie 45/45W.Podpytam jeszcze u Larssona.
Awatar użytkownika
daro
Forumowicz

Motocykl: prawie Yamaha Virago 250:)

Postautor: daro dodano: 26 paź 2008, 16:13

A będzie pasował ten wkład od lampy H4?Wezmę ten wkład na wzór i może u Larssona coś dobiorę.Dzięki na info.
No to dittos mnie przyłapał na głupocie:)Odruchowo pomyślałem jak za starych dobrych czasów co nie trzeba było włączać świateł mijania.
Awatar użytkownika
daro
Forumowicz

Motocykl: prawie Yamaha Virago 250:)

PoprzedniaNastępna

Wróć do Lifan LF-250