wsiada na 2oo,które zamiast 150 mają 750 cm2 poj.i palą o 3 litry paliwa więcej na 100 km
...w skali kraju to trąca katastrofą kacpero pisze:,,,,, natomiast większe pojemności stoją.
O ile sprzedało się trochę M16 (z racji oryginalnego designu) o tyle M20 który jest super motocyklem stoi w miejscu (sprzedaż na poziomie zupełnie nieistotnym dla firmy) podobnie M25. Zbyt kulawy w ciężki chooy kasy zamrożone w częściach.
My oceniamy ofertę przez pryzmat swoich zainteresowań ale wierz mi, nijak się to nie przekłada na chłonność rynku.
Najlepszy dowód NK650 - w mojej ocenie nie ma konkurencji w swojej klasie. W Polsce zero w Niemczech przebój![]()
Jak widzisz nie zbadane są wyroki rynku
selmen pisze: No to ma takiego Zippa Nitro, zajebisty motocykl, którym zrobiłem sam kilka tys. km a który wymarl dzięki Zippowi, który nie potrafił go rozreklamować i ostatnie sztuki z serii próbowali sprzedać w sklepach z odkurzaczami co jeszcze pogorszyło opinię klientów bo personel nie potrafil tego nawet odpalić.
kacpero pisze:Jaro rozumiem, ale z drugiej strony musisz zrozumieć firmę. To podmiot, który ma zarabiać anie uprawiać wolontariat. Jeździsz i przyznaj szczerze, widzisz różnicę na plus pomiędzy Junakiem a konkurencją? Ja tak i nie ma to nic wspólnego z moimi sympatiami wobec tej firmy. Ta jakoś kosztuje i stąd cena.
Można zaproponować tańszy motocykl, ale kosztem czegoś.
Poza tym nie kupiłbyś tego motocykla ponieważ wiesz doskonale, że możesz za ta kasę kupić zamiennik używany. Miałeś, jeździłeś, przekonałeś się że używką też można. Poza tym umiesz naprawić i nie boisz sie ewentualnych awarii.
Nówka chińska na gwarancji jest dedykowana tym, którzy nie potrafią i nie mają doświadczeń.Howgh!
beniamin82 pisze:http://www.minsk-moto.com/

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości