Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Czy cena 4899 zł za nowego Rometa Division 125 jest ok? Znalazłem dwa sklepy internetowe, w których jest rzekomo dostępny (nie kontaktowałem się z nimi). Mam ochotę zamówić, a nóż staną na wysokości zadania...
W pierwszej kolejności. Nie mają, a ogłoszeń nie usuwają. Allegro, Olx, Gumtree, nieznane sklepy internetowe. Nic nie ma.... na stronach mają, ogłoszeniach, na stanach już nie, sprowadzić też nie mogą.
beniamin82 pisze:No to musisz kliknąć kup teraz na allegro, żądać dostawy w 24godz. I iść do sądu po odszkodowanie...
Z miłą chęcią. Już myślałem o sklepie internetowym, z tym, że też jest różnica: kup - zamów. A te z allegro, to są ogłoszenia otomoto. Tam nie ma co klikać. :-I
Ten Barton już mi się ze 2tyg. temu gdzieś na Allegro pojawił, pamiętam, że ktoś sprzedawał praktycznie nówkę, za trochę nieco ponad 2 tys. PLN. Wyglądał na nowy, kurcze, coś mi się zdaję, że to była okazja... :-O