2026

Wycieczki krajowe i zagraniczne oraz relacje z ich przebiegu

Re: 2026

Postautor: Luca dodano: 17 lip 2026, 16:19

Szubi pisze:nie wiem czy mogę tu tak trochę u Jacka posmpamować czy lepiej założyć nowy temat ;) ale informuję że tegoroczną operację Bella Toscana 2026 zakończyliśmy.

To nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować :oklasky:
Jak ma być porządna relacja to obowiązkowo trzeba nowy temat założyć :pisze:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Szubi dodano: 18 lip 2026, 10:00

Luca pisze:
Szubi pisze:nie wiem czy mogę tu tak trochę u Jacka posmpamować czy lepiej założyć nowy temat ;) ale informuję że tegoroczną operację Bella Toscana 2026 zakończyliśmy.

To nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować :oklasky:
Jak ma być porządna relacja to obowiązkowo trzeba nowy temat założyć :pisze:

tylko ten chroniczny brak czasu :swir: Relacji z Bałkanów jeszcze nie dokończyłem, gdzie było to już 2 lata temu :lanie: Choć dzięki takiej relacji na forum, łatwiej sobie wszystko potem przypomnieć :czytaj: Ten wyjazd był też dość intensywny. Nawet teraz oglądając zdjęcia z pierwszych dni już nie pamiętamy że tam byliśmy :rotfl:
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Motocykl: Fernando

Postautor: Luca dodano: 20 lip 2026, 12:15

Szubi pisze: Nawet teraz oglądając zdjęcia z pierwszych dni już nie pamiętamy że tam byliśmy :rotfl:

No to sam widzisz, że musisz się śpieszyć z pisaniem, bo potem nie będziesz wiedział, że w ogóle gdziekolwiek byliście ;)
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: jacek.rc dodano: 24 lip 2026, 09:18

Brawo Wy :oklasky: :oklasky: :oklasky: . To znaczy ,że jeszcze ktoś podróżuje i ma ochotę się tym dzielić :motor: . Nie jest ważne czy tu , czy w nowym wątku ,ważne żeby było o czym poczytać i co ( z twoimi umiejętnościami) pooglądać . Zdjęcia mają tę cudowną właściwość , że po czasie pozwalają sobie wszystko poprzypominać .
Show Must Go On
Awatar użytkownika
jacek.rc
Forumowicz

Motocykl: KSL ,Cruiser ,VT-750,ADV -250

Poprzednia

Wróć do Podróże