Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Jeżeli by pogoda dopisała, to ja chętnie się piszę bardzo ciekawa imprezka.Ponieważ u mnie na wsi , nikt takiego pomysłu niema, a szkoda .Jak się nic nie zmieni to pojadę , pozdrawiam
No i dobrze, że przełożyli Moto Marzannę na 07.04.2013, bo wcześniejszy termin u mnie by nie wypalił, jak pewnie i u większości - planują temperaturę -3 stopnie. Za to po świętach ma być ładna już mam nadzieję ładna wiosna
Kusicie choroba... Romek zainteresowania większego nie budzi, a i ja ze względu na wdzięczność jazdy na nim, średnio sprzedażą zainteresowany jestem. Może jednak się wybiorę (jak mnie połowica puści... ) Na razie to i piechotą ryzyko na zewnątrz wychodzić.