Morph pisze:Łańcuch nie wymagał naciągu przez to 5000 km które przejechałem ,a chiński to trzeba było naciągać co kilkaset km...
Aż dziwne. Ja mam RK i podciągam delikatnie średnio co 500 km , bo dzwoni.
Morph pisze:Łańcuch nie wymagał naciągu przez to 5000 km które przejechałem ,a chiński to trzeba było naciągać co kilkaset km...
ziolko36 pisze:A łańcuch w moim Romku rozciąga się w zależności od tego czy jezdze z bagażem czy bez
Jack pisze:Już się przyzwyczaiłem, że muszę podciągnąć łańcuch co kilkaset km. Jeśli dobry łańcuch wybija tuleje, to jak będzie już konieczna wymiana założę chiński.
Morph pisze:Kurde z powodu zapie....nia w robocie ,nie mam czasu zabrać się za naprawę motoru ,jak myślicie ,wytrzyma jakieś 100 km jazdy ,bo naprawdę chciałbym być na zakończeniu motocyklem.Inaczej zostanie mi rower
Morph pisze:Kurde z powodu zapie....nia w robocie ,nie mam czasu zabrać się za naprawę motoru ,jak myślicie ,wytrzyma jakieś 100 km jazdy ,bo naprawdę chciałbym być na zakończeniu motocyklem.Inaczej zostanie mi rower
Morph pisze:Inaczej zostanie mi rower
beniamin82 pisze:Morph pisze:Kurde z powodu zapie....nia w robocie ,nie mam czasu zabrać się za naprawę motoru ,jak myślicie ,wytrzyma jakieś 100 km jazdy ,bo naprawdę chciałbym być na zakończeniu motocyklem.Inaczej zostanie mi rower
Nie ryzykowałbym tych 100km. Zrzucić koło to 30minut roboty, może jakaś tymczasowa naprawa...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości