pozdro.
 pozdro. 
   pozdro.
 pozdro. .Mój ojciec jak to zobaczył też powiedział ,że za bardzo się denerwuję
 .Mój ojciec jak to zobaczył też powiedział ,że za bardzo się denerwuję   i przestał oglądać
 i przestał oglądać   . No i nie jest to film instruktażowy ,tak że jak kiedyś wrzucisz swój pokaz poprawnych pokonywania agrawek ,to wszyscy skorzystają
 . No i nie jest to film instruktażowy ,tak że jak kiedyś wrzucisz swój pokaz poprawnych pokonywania agrawek ,to wszyscy skorzystają   . reszty moich wypocin to już nawet nie ma co publikować ,bo są tam sceny "włoskiego" wyprzedzania i dopiero by mi się oberwało
 . reszty moich wypocin to już nawet nie ma co publikować ,bo są tam sceny "włoskiego" wyprzedzania i dopiero by mi się oberwało   . Post jest o ADV-ce 250 i jej możliwościach a tutaj są pokazane w (według mnie oczywiście
 . Post jest o ADV-ce 250 i jej możliwościach a tutaj są pokazane w (według mnie oczywiście   ) w 80% + .Może ktoś inny wycisnął by z niej więcej ,ale ja
 ) w 80% + .Może ktoś inny wycisnął by z niej więcej ,ale ja   .
 . ale reszty nie wstydz sie publikować....tysz uczestniczylismy..w tych włoskich jazdach.....polukamy.....a ze deko odpusciliśmy....to pesel....
 ale reszty nie wstydz sie publikować....tysz uczestniczylismy..w tych włoskich jazdach.....polukamy.....a ze deko odpusciliśmy....to pesel....  -winien.....
 -winien.....  pozdro.
 pozdro. 

pozdro.
 pozdro. . Małą pojemnością też można chociaż trudniej tego dokonać.
 . Małą pojemnością też można chociaż trudniej tego dokonać.  Mocnym łatwiej wyjść  z agrafki nawet bez redukcji, ale od czego fantazja
  Mocnym łatwiej wyjść  z agrafki nawet bez redukcji, ale od czego fantazja  Przyjemnie się oglądało, dzięki
 Przyjemnie się oglądało, dzięki  

. Pokazałeś że można cieszyć się już przy ćwiartce (emeryci 125
 . Pokazałeś że można cieszyć się już przy ćwiartce (emeryci 125  ) i wcale nie musi być od razu liter
 ) i wcale nie musi być od razu liter  

. Włochy (jak do tej pory jedyne takie państwo przejechane przeze mnie ),pokochasz
 . Włochy (jak do tej pory jedyne takie państwo przejechane przeze mnie ),pokochasz  ,albo znienawidzisz
  ,albo znienawidzisz   . Przekraczając granicę ,wjeżdżamy do innego wymiaru jazdy . Pamiętam mój dzień inicjacji ,kiedy to z Benem staliśmy w korku i zastanawialiśmy się czy wracać ,czy jechać dalej i przede wszystkim jak jechać
 . Przekraczając granicę ,wjeżdżamy do innego wymiaru jazdy . Pamiętam mój dzień inicjacji ,kiedy to z Benem staliśmy w korku i zastanawialiśmy się czy wracać ,czy jechać dalej i przede wszystkim jak jechać  ? . Podobny dylemat mieli zawsze wszyscy ,k kim było mi dane rozmawiać o włoskim stylu jazdy .I zawsze powtarzam ,że we Włoszech każda laska na różowym Piaggio jeździ lepiej ode mnie
? . Podobny dylemat mieli zawsze wszyscy ,k kim było mi dane rozmawiać o włoskim stylu jazdy .I zawsze powtarzam ,że we Włoszech każda laska na różowym Piaggio jeździ lepiej ode mnie   .Piękne jest to ,że nie ma tam januszy w beemkach ( itp) ,którzy będą innych uczyć jeździć .Taka jazda to norma
 .Piękne jest to ,że nie ma tam januszy w beemkach ( itp) ,którzy będą innych uczyć jeździć .Taka jazda to norma  .Wracając do ujęć na filmie ,miałem szczęście bo filmik kręciłem po południu ,słońce Swieciło mi w plecy dlatego plener jest tak pięknie doświetlony .No i ta pustka , kilka dni prędzej był korek na tym podjeździe
  .Wracając do ujęć na filmie ,miałem szczęście bo filmik kręciłem po południu ,słońce Swieciło mi w plecy dlatego plener jest tak pięknie doświetlony .No i ta pustka , kilka dni prędzej był korek na tym podjeździe   . Bo tam jest zawsze ruch
 . Bo tam jest zawsze ruch 
  -  To droga tworzy Ciebie, a nie Ty drogę.....
-  To droga tworzy Ciebie, a nie Ty drogę.....  -pozdro.
 -pozdro. .
 .Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości